greg+9 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Very Nice.... :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Very nice... Στη σύνθεση του κομματιού πρέπει να έχει βάλει χέρι και ο Vai πάντως - αν δεν είναι δικό του αποκλειστικά. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Making of When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Ένα μικρό σχολιάκι: Η κοπέλα παίζει καλά, δεν λέω, αλλά νομίζω ότι έχει υπερεκτιμηθεί... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 γιατι εχω την εντυπωση οτι πρεπει να την μπιστολιαζει ο vai? ;D RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Ένα μικρό σχολιάκι: Η κοπέλα παίζει καλά, δεν λέω, αλλά νομίζω ότι έχει υπερεκτιμηθεί... Δυστυχώς ή ευτυχώς είναι από τις λίγες περιπτώσεις κιθαριστριών που έχουν βγει μπροστά. Φυσικά επειδή είναι ομορφούλα. Αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι. Μακάρι να εμφανίζονται περισσότερες γυκαίκες που συν το γεγονός ότι είναι εμφανίσιμες, παίζουν και τα λένε, έστω και με τον (όχι και τόσο κακό kateme) τρόπο της Οριάνθης. Και ναι, μιλάω σοβαρά. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Μπιστολιάζει; Τι εννοείτε με αυτό αγαπητέ μου; all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 γιατι εχω την εντυπωση οτι πρεπει να την μπιστολιαζει ο vai? ;D Εδώ δεν ξέρει το όνομά της (00:10)... (όχι πως είναι απαραίτητο ;) ) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ksekourdistos Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 καλα πρεπει οποιος παιζει κιθαρα να ειναι shredder ? σιγουρα ξερει να παιζει. Ειναι και χαριτωμενη , γραφει και ωραιες μελωδιες ( καλα το τραγουδι αποκλειεται να ειναι δικο της και θα πρεπε να λεει Steve Vai feat. Orianthi) . Γιατι πρεπει να τους βαζουμε ολους στο ιδιο τσουβαλι? Recording is God's way of tellin you that you suck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Μπιστολιάζει; Τι εννοείτε με αυτό αγαπητέ μου; to know as better πως το λενε? RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση