spiros69 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 κι εγω νομιζα οτι ημουν μονο εγω έτσι και φοβομουν να εκδηλωθώ.. ;D έτρεχα πανικόβλητος μετα απο το σχολειο να το δω και καπακι τι είχε??http://www.youtube.com/watch?v=d0qQGS4fXSY/url] τρέλαααααααααααααααα seven deadly sins.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Eάν βάλετε και το Starcraft μέσα (που περιμένουμε τη επόμενη version εδώ και 10 χρόνια >:( >:()...μέσα και εγώ... [ Αν εννοείς το game – γιατί είμαι φανατίκλα του- είναι έτοιμο, αλλά αυτοί οι λάκηδες στην Blizzard αναβάλουν συνέχεια το release, πάντως θα το δούμε μέσα στο ’10… ] all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Αν εννοείς το game – γιατί είμαι φανατίκλα του- είναι έτοιμο, αλλά αυτοί οι λάκηδες στην Blizzard αναβάλουν συνέχεια το release, πάντως θα το δούμε μέσα στο ’10… Κράτα μια πισινή...φοβάμαι μην περιμένουμε άλλα 10 χρόνια... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Κράτα μια πισινή...φοβάμαι μην περιμένουμε άλλα 10 χρόνια... Σου λέω είναι σιγουράκι... Έχω δει και demo και είναι πολύ καλό. Ήταν να το βγάλουν τέλη του '09, αλλά άλλαξαν το market plan συν κάποια τελευταία μπαλώματα που έκαναν στο online gaming... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Έχουμε κι dedicated Starcraft II thread ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Έχουμε κι dedicated Starcraft II thread ;D Να σου την πω την αμαρτία μου: Εξεπλάγην που ο σεβάσμιος Marathon είναι fan του είδους… all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Έχουμε κι dedicated Starcraft II thread ;D Τρελό ξεθάψιμο...ρε γμτ πάνε 2 χρόνια ;D η Blizzard έχει ταλέντο στο να μας τα κάνει τσουρέκιους...πρέπει να είναι και όλοι άτριχοι :P Από τότε τους βρίζουμε... Να σου την πω την αμαρτία μου: Εξεπλάγην που ο σεβάσμιος Marathon είναι fan του είδους… Καλά, τρελός είσαι? Έφτασα level 30 στο μονό του Warcraft...τώρα παίζω μόνο 3vs3, δεν έχω χρόνο για πρωταθλητισμό ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Παντόπτη… Marathon είσαι όλο εκπλήξεις… all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dmilo Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Μεγάλος καημός το Starcraft II.... Έχει περάσει πολύυυυς καιρός από το Starcraft I και το Broodwar! Βάλτε και άλλον έναν φανατικό SFάκια... πάντως για μένα το κόλλημα ξεκίνησε από το "Υποβρύχιο Stingray" με τις μαριονέτες και μετά πήγε σε Space 1999, Star Trek, Star Wars, TRON (κορυφαίο) κ.ο.κ. :):):):) RANDOMIZE USR 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Βάλτε και άλλον έναν φανατικό SFάκια... πάντως για μένα το κόλλημα ξεκίνησε από το "Υποβρύχιο Stingray" με τις μαριονέτες και μετά πήγε σε Space 1999, Star Trek, Star Wars, TRON (κορυφαίο) κ.ο.κ. :):):):) Τα καλά νέα: Τα Star Wars πάνε για 3D release... Για να δούμε... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση