Dead Inside Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Καλημερα παιδια. Με κάποιους φίλους έχουμε ένα σχήμα και ψάχνουμε για κάποιο αξιοπρεπές προβάδικο στην ευρυτερη περιοχή Πατήσια, Ν. Ιωνία. Αναζητώντας έχω βρει διάφορα ιδιαιτερα κοντά στα Άνω πατήσια - Αγ. Ελευθέριο, αλλά δεν έχω πληροφόριση για το αν είναι οκ ή χαλια χώροι. Έτσι, μέχρι στιγμής πάμε στο Stage στη καληθέα (για όποιους το ξέρουν) που σε γενικές γραμμές είναι χώρος με υποδομές και εξοπλισμό που αν μη τι άλλο δεν είναι ρημαγμένα, αλλά θα θέλαμε κάποιο πιο κοντά μας, γιατι τώρα ψιλοτραβιόμαστε. εάν παιζει και τίποτα κοντά στην γραμμή του ηλεκτρικου ακόμη καλύτερα. απλώς παράκληση παραθέστε studio που φύγατε ευχαριστημένοι (και κανα τηλεφωνάκι και διεύθυνση). ότι πληροφορία πολύτιμη!!!!!!!!! Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roussos Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Στα Πατήσια υπάρχει το στουντιο παζλ,από το οποιο είμαι πολύ ικανοποιημένος!μπες στο site pazl.gr για να δεις στοιχεία.. Από το σταθμό του Αγίου Ελευθερίου απέχει λίγα λεπτά. Αγάπη μου, χρειάζομαι τις κιθάρες μου, όπως εσυ τα παπούτσια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 +1 για το pazl εχω κανει και γω προβες εκει με διαφορα σχηματα, μια χαρα.. YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
andreoulis Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Για στουντιο προβών και ηχογραφήσεων στην Αθήνα υπάρχει αυτο το φοβερό λίνκ στο google maps με ΟΛΑ! http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=el&msa=0&msid=112326357501383750988.0004438787ea12a41d049&om=1&ll=38.001574,23.866768&spn=0.205337,0.456619&z=12&iwloc=00044387cfb9015bfc41b Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dead Inside Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 καλή φαση το Link και ευχαριστώ αλλά θα ήθελα κ σχολιασμό για να μην πάμε στα τυφλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση