Προς το περιεχόμενο

Βοηθεια με wiring 2 humbuckers 1 vol 1 tone 3 way toggle switch.

nikos17m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω μια Schecter και τις αλλαξα μαγνητες που δεν ειναι coil tapable εχω pot για το tone απλα επειδη ειμαι αρχαριος δεν θελω να κανω καμια βλακεια και θα ηθελα να που πειτε πως να κανω το wiring και να μου δωσετε κανα λινκ με photos.

Ευχαριστω

Νικος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω μια Schecter και τις αλλαξα μαγνητες που δεν ειναι coil tapable εχω pot για το tone απλα επειδη ειμαι αρχαριος δεν θελω να κανω καμια βλακεια και θα ηθελα να που πειτε πως να κανω το wiring και να μου δωσετε κανα λινκ με photos.

Ευχαριστω

Νικος

από το απόλυτο site για wiring

http://www.guitarelectronics.com/product/WD2HH3T11_00/Guitar_Wiring_Diagram_2_Humbuckers3Way_Toggle_Switch1_Volume0Tone000.html

έτοιμος  ;)

"[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."

δε καταλάβαμε τίποτα

πριν αλλάξεις μαγνήτες ο επιλογέας σου περιείχε θέσεις που παίζουν σπλιταρισμένοι συνδυασμοί? πόσες θέσεις είχε? 3 ή 5?

το πρόβλημά σου είναι πως θα συνδέσεις το τονε ποτ?

a classic player now...

ειπα 3 way toggle switch και σπλιταρανε απο το tone γιαυτο ειπα οτι εχω να το αλλαξω.Ο skantzos παντως καταλαβε γιατι αυτο ειναι το wiring που θελω

Ευχαριστω για την βοηθεια.

εγώ νόμιζα πως πριν είχες 4 conductor μαγνήτες και 5way toggle που περιέχει θέσεις με split και άλλαξες τους μαγνήτες σε 2 conductor και αναγκαστικά έβαλες 3 way toggle

EDIT: αν οι μαγνήτες σου δεν είναι coil tapable αυτό σημαίνει οτι είναι 2-conductor και άρα δε μπορείς να τους σπλιτάρεις

πουθενά δεν αναφέρεις οτι θες να σπλιτάρουν. Στο εξής λοιπόν μπορείς να γράφεις το πρόβλημά σου ποιο αναλυτικά προς διευκόλυνση αυτων που έχουν την διάθεση να σε βοηθήσουν. Μπορεί να μην έχεις έναν skantzo την επόμενη φορα ::)

a classic player now...

δεν χρειάζεται να αλλάξεις το tone pot αν ήτανε push-pull, απλώς μη συνδέσεις τίποτα στα pin του διακόπτη

"[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου