Superfunk Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 παρα παρα παρα πολυ ΒΑΡΙΑ για εμένα...χρειάζομαι έναν να τη κρατάει και εγώ να παίζω Grin που να παιξεις και με κανονικη LP δηλ. (η Swede εχει το...μισο βαρος μιας LP μια και εχει πολυ πιο λεπτο σωμα) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pan12 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 που να παιξεις και με κανονικη LP δηλ. (η Swede εχει το...μισο βαρος μιας LP μια και εχει πολυ πιο λεπτο σωμα) αγαπητέ μεταξύ των άλλων έχω γπιμπσον και επιφον ... και εννοειται ότι έχω παίξει με LP standards,customs,studios κτλ... με swede έχω παίξει αρκέτα αλλά με μόνο μία ... η οποία και ήρθε από το τομαν πριν απο κάνα 6μηνο.... είναι πιο μαζεμένη από γκιμπσον LP αλλα παρα πάρα πάρα πολύ βαριά .. μπορεί να έπεσα και σε περίπτωση... ;D μπαι δε γουει τη κάναμε κρας τεστ με PRS και η κιθάρα στέκεται πάρα πολύ καλά... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Foutzis Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2010 Οχι δεν ειναι αυτο. Δεν εχω τρελο κολλιμα με τον slash αν και μου αρεσει πολυ το παιξιμο του. αλλωστε και πολοι αλλοι μεγαλοι κιθαριστες παιζουν και θα παιζουν με λεσ πολ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση