johndelover Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 Γεια σας. Θελω να ρωτησω απο περιεργεια ποια θεωρειτε τα καλιτερα ηχεια monitor active 6 ιντσων ανεξαρτητου τιμης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
saro Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 γεια σου φιλε μου! δεν ξερω πια ειναι τα καλητερα... αλλα παντως εγω πηρα τα Krk Rokit Rp6 και ειμαι πληρως ικανοποιημενος! παρε και αλλες γνωμες πηγενε σε καπιο καταστημα να ακουσεις και μονος σου και οπιο σου ακουγετε καλητερα χτυπατω! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 Aν και παντα ειχα τις επιφυλαξεις μου...αν μιξαρεις στα yamaha ns10m και σου ακουγεται καλα,η μιξη ειναι τουλαχιστον''ενταξει''... απο κει και περα,ολοι μας ζουμε με την ψευδαισθηση οτι θα παρουμε ''καλα''μονιτορς και θα κανουμε θαυματα...εμ δεν ειναι μονο το ηχειο. Το α και το ω ειναι ο χωρος....τα υπολοιπα 22 γραμματα ειναι...μεγαλη κουβεντα. Ας εκφρασω μια υποκειμενικη γνωμη-γουστο... Εχω ΤΑNNOY REVEAL και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AntonyPath Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 http://www.dynaudioacoustics.com/Default.asp?Id=280 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argy Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 Hello! Εγώ πήρα τα focal cms 65 και είμαι τρομερά ευχαριστημένος! :) http://www.birthmarkmusic.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση