Προς το περιεχόμενο

Download, CD, Βινύλιο?

Giorgos_Oikonomou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν είναι δικό μου θέμα (και δεν έχω διαβάσει όλο το θρεντ/δεν πολυσυμμετέχω) αλλά μάλλον υπάρχει κάτι με τον τρόπο σου και την απολυτότητά σου (όπως φαίνεται τέλος πάντων)...  :-\

καθε άνθρωπος εκφράζεται με συγκεκριμένο τρόπο

ο άλλος παραπάνω επέλεξε να μου γράψει ένα "άντε γειά"

ο οντιοκόστας επέλεξε χθες να μου γράψει αυτό ακριβώς που έγραψα πως δεν μου αρέσει να μου λένε, και προφανώς το έκανε για να με πικάρει, και τώρα μου λέει "μα δεν αφήνεις τίποτε να πέσει κάτω...", φαίνεται σήμερα ξύπνησε ειρηνοποιός

εγώ επιλέγω να υποστηρίζω την άποψή μου με επιχειρήματα και, ας το πώ έτσι, επαγωγικούς συλλογισμούς

και σε ορισμένα θέματα, ναι, είμαι απόλυτος, όλοι είμαστε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 154
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

καλά, καλημέρα και σε σένα.

Αγαπητέ relayer επειδή σε "βλέπω" με τα δάχτυλα στο πληκτρολόγιο που παίρνει φωτιά, please NO. Ψυχραιμία

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

σωστά βλέπεις, είμαι σίγουρος για την ορθότητα της άποψής μου

αν και όχι τόσο σίγουρος όσο ήταν ο relayer που με αποκάλεσε "κουφό" γιατί διαφώνησα μαζί του, το είδες αυτό ή το προσπέρασες;

Ρε μ' αυτόν τον relayer φαγώθηκες... Δε σε αποκάλεσα κουφό για τη διαφωνία μας (γουστάρω τρελά τις διαφωνίες), αλλά διότι δεν μπορείς να αποδεχτείς κάτι που θεωρείται πλέον αυταπόδεικτο από τους "audio ειδικούς" (όχι από εμένα) και είναι τρελά τεκμηριωμένο ακόμα και μέσα σε αυτό το topic... Το μόνο που μπορώ να δεχτώ ως δικαιολογία εάν δεν είσαι κουφός είναι να έχεις ηχοσύστημα "των 100€"...

YouHaveToBeHappyWithWhatYouHaveToBeHappyWith

όπου κι αν κοιτάξεις, μιλούν για μια διαμάχη που κάθε άλλο παρά έχει κριθεί

χθες βρήκα κι ένα σάιτ που είχε αντικειμενικά μετρήσιμα μεγέθη όπου το βινύλιο υστερεί  (το "feeling" μάλλον δεν είναι μετρήσιμο άρα λογικό που δεν το είχε)

οντιοκώστα καλημέρα και σε σένα και σε όλο το φόρουμ

Αν κάποιος είναι εραστής της μουσικής θα βρει τρόπο να την απολαύσει είτε προέρχεται από βινύλιο, κασέττα, cd, mp3, ipod............................Τα υπόλοιπα όλα είναι φτώχια.

Φυσικά και είμαι οπαδός του βινυλίου αλλά επειδή δεν είμαι μπρούκλης, όταν κάτι μ' αρέσει και η τιμή του είναι απαγορευτική, μου κάνει και το cd :).

InfluenSir!

καθε άνθρωπος εκφράζεται με συγκεκριμένο τρόπο

ο άλλος παραπάνω επέλεξε να μου γράψει ένα "άντε γειά"

ο οντιοκόστας επέλεξε χθες να μου γράψει αυτό ακριβώς που έγραψα πως δεν μου αρέσει να μου λένε, και προφανώς το έκανε για να με πικάρει, και τώρα μου λέει "μα δεν αφήνεις τίποτε να πέσει κάτω...", φαίνεται σήμερα ξύπνησε ειρηνοποιός

εγώ επιλέγω να υποστηρίζω την άποψή μου με επιχειρήματα και, ας το πώ έτσι, επαγωγικούς συλλογισμούς

και σε ορισμένα θέματα, ναι, είμαι απόλυτος, όλοι είμαστε

Ο "αλλος" παραπανω σου εγραψε αντε γεια γιατι δε διαβαζεις αυτα που ο ιδος γραφεις, και οπως σωστα παρατηρηθηκε δεν ακους αυτα που σου λενε - και το αποδεικνυεις περιτρανα με καθε σου ποστ (ειμαι σιγουρος και με την απαντηση σε αυτο, αν υπαρξει).

Αντι να κατσεις να μιλησεις, παιρνεις ενα κομματακι που σε βολευει, το απομονωνεις και το ερμηνευεις οπως θελεις, αποδεικνυεις στον εαυτο σου μονο οτι εχεις δικιο, και το ανακοινωνεις περηφανα σε εμας τους υπολοιπους. Οτι παραπανω και να σου πουνε δεν μπορεις να το καταλαβεις, και γιατι να το καταλαβεις αλλωστε αφου σιγουρα εχεις εσυ παντα δικιο :)

...βρηκα ενα site χτες που τα ελεγε αντικειμενικα ολα αυτα!

όπου κι αν κοιτάξεις, μιλούν για μια διαμάχη που κάθε άλλο παρά έχει κριθεί

χθες βρήκα κι ένα σάιτ που είχε αντικειμενικά μετρήσιμα μεγέθη όπου το βινύλιο υστερεί  (το "feeling" μάλλον δεν είναι μετρήσιμο άρα λογικό που δεν το είχε)

Όντως υπάρχουν αντικειμενικά μετρήσιμα μεγέθη τα οποία αποδεικνύουν ότι το CD έχει δυνατότητα ηχογράφησης και απόδοσης μεγαλύτερων δυναμικών από ότι το βινύλιο αλλά από την άλλη υπάρχουν άλλες τόσες επιστημονικές μελέτες που αποδεικνύουν ότι η φυσική συμπίεση που επιδέχονται ηχογραφήσεις σε μαγνητοταινίες, βινύλια κλπ, είναι υπεύθυνη για μεγάλο τμήμα της "ζεστασιάς" ή "χρωματισμού" των ηχογραφήσεων αυτών.

εσύ μου έχεις κρατήσει μούτρα από άλλη φάση και έρχεσαι εδώ μπας και βγάλεις το άχτι σου

πονηρούληηηηηηηηηηη.....

Οτι να'ναι παλι.

I rest my case ;D

πολύ σωστά το έθεσες, η "μόδα" του vintage  ;)

δεν μου αρέσει να απομονώνεις μόνο μια μικρή φράση απο το κείμενό μου, που μπορεί να παρεξηγηθεί.

οτι υπάρχει στον τομέα της μουσικής και η "μοδα" του vintage είναι, πιστεύω, γεγονός.

απο εκεί και πέρα, δεν μπορεις να γενικεύεις για όλα

προφανώς (χρησιμοποιώ τον ίδιο τρόπο επιχειρηματολογίας με σένα ;D) ολο σου την τσατίλα για τα νιτρα, τα nos τρανζιστορ κλπ βρήκες ευκαιρία να το ριξεις πανω στα βινυλια. :-\

a classic player now...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου