Προς το περιεχόμενο

Download, CD, Βινύλιο?

Giorgos_Oikonomou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

και η αυθυποβολή δεν αργεί να αναλάβει δράση

Υπερβολικά σίγουρο και βέβαιο για την ορθότητα της άποψής σου σε βλέπω... αυθυποβολή θα μπορούσε να πει κάποιος ότι συμβαίνει και στην δική σου στρατευμένη άποψη υπέρ των cd.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 154
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Υπερβολικά σίγουρο και βέβαιο για την ορθότητα της άποψής σου σε βλέπω... αυθυποβολή θα μπορούσε να πει κάποιος ότι συμβαίνει και στην δική σου στρατευμένη άποψη υπέρ των cd.

σωστά βλέπεις, είμαι σίγουρος για την ορθότητα της άποψής μου

αν και όχι τόσο σίγουρος όσο ήταν ο relayer που με αποκάλεσε "κουφό" γιατί διαφώνησα μαζί του, το είδες αυτό ή το προσπέρασες;

αυθυποβολή στην περίπτωσή μου με ποιό σκεπτικό;  απλά απολαμβάνω τον κρυστάλλινο,  ολοζώντανο και αναλλοίωτο ήχο του CD, και θυμάμαι με ανακούφιση το "έλα, πέρασαν 15-16-17 λεπτά, σήκω να αλλάξεις πλευρά @!#&%$" εκεί που είχα μόλις φτιάξει κεφάλι με την πρώτη πλευρά... τώρα ως και 72 λεπτά απόλαυση... τι είναι αυτό που με αυθυποβάλλει; τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, δεν υπεισέρχονται συναισθματισμοί ή άλλοι παράγονες εδώ, τον ήχο του CD τον χαίρομαι περισσότερο από ΚΑΘΕ πλευρά, και τα ίδια ακριβώς ισχύουν για αναρίθμητους άλλους μουσικόφιλους παγκοσμίως

εντάξει ρε σύ, δε σου είπε κανεις να μην τον χαίρεσαι, αλλά υπάρχουν άλλοι όπως εσυ που χαίρονται τον ήχο του βινυλλίου απο ΚΑΘΕ πλευρα.

όπως άλλοι σύμφωνα με τη λογική σου, αυθυποβάλλονται (χωρις να μπορεις να το αποδειξεις), έτσι και εσύ (χωρις να μπορω να το αποδειξω) μπορεί να αυθυποβάλλεσαι αντιδρώντας βίαια σε όλη τη "μοδα" του vintage, σε έναν κλάδο όμως που μπορεί όντως το βινυλιο να υπερέχει.

εγώ θα καταλήξω στο συμπέρασμα οτι το βινυλιο ΔΕΝ ειναι μόνο του, στο μυαλό μας έχει συνδυαστει με τις παλιές και καλές παραγωγές (με εντονο πανάρισμα, μουντό ήχο και ...δυναμικές) γιαυτό το λόγο οι βινυλιολάτρεις ίσως να υπερεκτιμούν τις διαφορές του με το cd, χωρις όμως αυτό να σημαίνει οτι δεν υπάρχουν διαφορες. Και αφού υπάρχουν διαφορές, κάποιος τις ακούει. Αυτός αποφασίζει αν του αρέσει το cd ή το βινύλιο.

δεν πιάνουμε τη συζήτηση με τα ξύλα στις ταστιέρες καλύτερα? καιρό έχουμε ;D

a classic player now...

θυμάμαι με ανακούφιση το "έλα, πέρασαν 15-16-17 λεπτά, σήκω να αλλάξεις πλευρά @!#&%$" εκεί που είχα μόλις φτιάξει κεφάλι με την πρώτη πλευρά...

τι είναι αυτό που με αυθυποβάλλει; τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, δεν υπεισέρχονται συναισθματισμοί ή άλλοι παράγονες εδώ, τον ήχο του CD τον χαίρομαι περισσότερο από ΚΑΘΕ πλευρά,

Αντε γεια...

Δεν το αφήνεις με τίποτα, έτσι;

Εγώ = η απόλυτη αλήθεια και ότι άλλο = λάθος.

Τι να κάνουμε. Υπάρχουν και αυτά.

Απλώς να καταλάβεις σε όλες τις βαθμίδες ακρόασης (ισχύει και στην παραγωγή και όχι μόνο αναπαραγωγή) είναι τι μπορείς (είτε βιολογικά, είτε λόγω εκπαίδευσης)  και τι θες να ακούσεις (πεδίον γνώσης τεράστιο).

Αν δεν μπορώ να καταλάβω την διαφορά (είτε γιατί δεν μπορώ, είτε γιατί δεν θέλω) γνωρίζοντας ακουστικά και τις δύο επιλογές στις ακραίες τους μορφές, είναι μάλλον ακατόρθωτο να με πείσεις για το αντίθετο.

Υποψιάζομαι ότι θα συμβαίνει και στην αντίθετη περίπτωση  ;)

Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα λοιπόν, έχοντας την εντύπωση ότι απευθύνομαι σε έναν λογικό άνθρωπο, εάν σταματούσες να προσβάλλεις / πατρονάρεις τις, έστω και λάθος, επιλογές μου και των (ουκ ολίγων) άλλων που συμφωνούν με την άποψή μου και να το αφήσεις να πέσει κάτω.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

θα σε παραπέμψω σε ό,τι έγραψα για τον relayer παραπάνω

ο οποίος όμως συμφωνεί μαζί σου οπότε δεν έκρινες σκόπιμο να του γράψεις "Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα λοιπόν, έχοντας την εντύπωση ότι..."

και επιμένω στην δικιά μου άποψη ΟΣΟ επιμένεις κι εσύ στη δικιά σου, αν δεν το έχεις καταλάβει

• Guru

και επιμένω στην δικιά μου άποψη ΟΣΟ επιμένεις κι εσύ στη δικιά σου, αν δεν το έχεις καταλάβει

Δεν είναι δικό μου θέμα (και δεν έχω διαβάσει όλο το θρεντ/δεν πολυσυμμετέχω) αλλά μάλλον υπάρχει κάτι με τον τρόπο σου και την απολυτότητά σου (όπως φαίνεται τέλος πάντων)...  :-\

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου