marathon Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 ΤΟ ΒΙΝΥΛΙΟ απο την αλλη, το αγοραζεις απο επιλογη, γιατι ειναι ελκυστικο, ΜΠΟΡΕΙ να εχει ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΟ αρτγουορκ, ΤΟ ΣΕΒΕΣΑΙ γιατι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να το κοψεις στο σπιτι σου ΟΥΤΕ ΕΧΕΙΣ ολοκληρες ΣΤΙΒΕΣ απο πειρατικα καμμενα βινυλια. Και το laserdisk, έτσι ήταν (και έχω αρκετά...και μάλιστα και μια καταπληκτική συναυλία των Pink Floyd), αλλά ποιός το θυμάται? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 ΤΟ CD δε μπορει ποτε να υπαρξει αντικειμενο ΦΕΤΙΧ και κατα συνεπεια ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ. γιατί; (αλήθινά αναρωτιέμαι) Γιατί τα αντίγραφα ποτέ δεν είναι όπως τα κανονικά... ??? Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 γιατί; (αλήθινά αναρωτιέμαι) Γιατί τα αντίγραφα ποτέ δεν είναι όπως τα κανονικά... ??? Αλλο φιλοτελισμός, άλλο έκθεση ζωγραφικής Το φαγητό δεν πρέπει να είναι μόνο νόστιμο. Πρέπει να είναι και ελκυστικό. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 γιατί; (αλήθινά αναρωτιέμαι) Γιατί τα αντίγραφα ποτέ δεν είναι όπως τα κανονικά... ??? Νικολα αναφερομαι στο σεβασμο προς το αντικειμενο...Το cd ειναι φυσει αδυνατο να το σεβαστεις ως...κατασκευασμα, απο την στιγμη που αγοραζεις 1000δες και τα καις 10-10 την ημερα... Η ποιοτητα της αναπαραγωγης επεται... It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Pointy Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 μαλλον δεν εχεις καταλαβει τον μεσο Ελληνα... ;D Πριν απο κανα μηνα ημουν σε ενα σπιτι καπου στα βορεια προαστια που ο κακομοιρης ο ιδιοκτητης του (θεωρω ολους οσους αγοραζουν σπιτια στην Αθηνα τα τελευταια 8 χρονια κακομοιρηδες μια και τους κατακλεβουν ;D) ειχε φρεσκοαγορασει (κανα εκατομμυριο πρεπει να του ειχε στοιχησει..),τι πισινες,τι Μερσεντες στο γκαραζ,τι flat screen TVs..... ;D,καποια στιγμη αναζητησα το stereo του και ΦΥΣΙΚΑ ηταν ενα MP3 player συνδεδεμενο με 2 ηχεια των 10 ευρω αγορασμενα στην Ομονοια... ;D ;D 600 ευρω για ΠΙΚΑΠ (και αλλα 2000 για ενισχυτη,HXEIA) ειναι ΤΡΕΛΛΟ ποσο....για τον περισσοτερο κοσμο (με 2600 ευρω μπορει να παει πρωτο τραπεζι στη Βανδη 2 ολοκληρες φορες... ;D) Λοιπον, καποιος πρεπει να φτιαξει ενα flashακι και ενα scriptακι, και καθε φορα που ξεκιναει κανεις να γραφει απορια ή και παραπονο που αρχιζει "μα δεν μπορω να καταλαβω γιατι ο κοσμος..." να αναβοσβηνει αυτο το ποστ (σε bold κεφαλαια κιτρινο κοκκινο) στα μουτρα του! Για το καλο μας δηλαδη, γιατι μερικες φορες μας αρεσει να νομιζουμε οτι ολοι ειναι λογικοι ανθρωποι, και καθομαστε και μιλαμε - γραφουμε τζαμπα ::) Επισης το ιδιο για τη φραση "αν δεν το δοκιμασεις δεν μπορεις να καταλαβεις, ετσι ειναι, it sucks, χωνεψε το", που ειναι και πιο σχετικη με αυτο το thread. Και πριν αρχισουν να πεταγονται τα ιπταμενα πιρανχας, στο συγκεκριμενο και εγω ανηκω σε αυτους που δεν μπορουν να εκφρασουν αποψη, γιατι παρα τους σωρους αρθρων που εχω διαβασει στον ελευθερο χρονο μου δεν εχω κανει ποτε συγκριση με οτι καλυτερο εχει να προσφερει η τεχνολογια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Αλλο φιλοτελισμός, άλλο έκθεση ζωγραφικής Το φαγητό δεν πρέπει να είναι μόνο νόστιμο. Πρέπει να είναι και ελκυστικό. σύμφωνοι, αλλά αυτό δεν είναι μάλλον προσωπικό θέμα; Έχω κάποια CD συλλογές που πολύ τα λατρεύω, με τα βιβλιαράκια τους μέσα, τις φωτογραφίες, κλπ. Και μονά CD. Εξακολουθώ να μην βλέπω το αντικειμενικό λόγο... (το βινύλιο είναι μεγαλύτερο; Αυτό φτάνει;... Αν είναι έτσι πάω πάσο). matawan: Ωραία. Αλλα εγώ σέβομαι αυτό που έχει ΜΕΣΑ το CD, και όχι το πλαστικό, αλλιώς ντροπή μου που είμαι μουσικοσυνθέτης! :) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 σύμφωνοι, αλλά αυτό δεν είναι μάλλον προσωπικό θέμα; Έχω κάποια CD συλλογές που πολύ τα λατρεύω, με τα βιβλιαράκια τους μέσα, τις φωτογραφίες, κλπ. Και μονά CD. Εξακολουθώ να μην βλέπω το αντικειμενικό λόγο... (το βινύλιο είναι μεγαλύτερο; Αυτό φτάνει;... Αν είναι έτσι πάω πάσο). matawan: Ωραία. Αλλα εγώ σέβομαι αυτό που έχει ΜΕΣΑ το CD, και όχι το πλαστικό, αλλιώς ντροπή μου που είμαι μουσικοσυνθέτης! :) Τοτε δεν εχεις υπαρξει ποτε πραγματικος συλλεκτης :D Ο συλλεκτης αγαπαει και ΤΟ ΥΛΙΚΟ οσο αγαπαει ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ...Γι αυτο ειναι αρρωστος!!! It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 σύμφωνοι, αλλά αυτό δεν είναι μάλλον προσωπικό θέμα; Πάντα. Από την άλλη ξέρω κάθε κουμπί, μπύρα, σφαίρα, φωτό που είναι ζωγραφισμένη στο gatefold του live των Skynyrd που το χάζευα ώρες καθώς (ξανα)έπαιζε ο δίσκος. Πως να το κάνω αυτό στο cd ; Πως να το αγαπήσω; ΟΧΙ το περιεχόμενο. Το αντικείμενο. Και πριν τα σχόλια έρθουν, αντίθετα με το μυαλό, στα μάτια έχω 20/20. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NoIzY Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Downloading, το free είναι πάντα καλύτερο!! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Θα επιμεινω στην αρχικη μου τοποθετηση... ΤΟ CD δε μπορει ποτε να υπαρξει αντικειμενο ΦΕΤΙΧ και κατα συνεπεια ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ. Εν ολιγοις, το αγοραζεις απο αναγκη. ΤΟ ΒΙΝΥΛΙΟ απο την αλλη, το αγοραζεις απο επιλογη, γιατι ειναι ελκυστικο, ΜΠΟΡΕΙ να εχει ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΟ αρτγουορκ, ΤΟ ΣΕΒΕΣΑΙ γιατι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να το κοψεις στο σπιτι σου ΟΥΤΕ ΕΧΕΙΣ ολοκληρες ΣΤΙΒΕΣ απο πειρατικα καμμενα βινυλια. Συμφωνώ 1000%. Τι γίνεται όμως όταν προσπαθήσει να το αντιληφθεί αυτό κάποιος που δεν έχει ζήσει έστω και λίγο με τα βινύλια και την αγορά τους? Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση