myster_maze Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 SF, πριν από όλα αν η κεφαλή έχει να παίξει χρόνια, θέλεις άλλη κεφαλή! Και, κάνε άλλο ένα τεστ, αλλά βρες και το βινύλιο σε ειδική remastered έκδοση. :) Είναι σαν τις χορδές ένα πράμα! Όχι τις φλατ! ;D Αν συνεχίσεις να παίζεις βινύλια πάρε άλλη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Retipping θέλει. Η Black είναι υπεραρκετή. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 α) Δε μας είπε ποιά Mission, πως ξέρεις ότι είναι καλά ; β) Γιατί έχουν μεγαλύτερο δυναμικό εύρος; α γιατί η εταιρία αυτή βγάζει κατά τεκμήριο καλά ηχεία που είναι απολύτως επαρκή για το τεστ που συζητάμε β γιατί έχουν, ψαξτο... ναι είμαι όντως πορωμένος απέναντι στους δήθεν audiophiles με τα πλατινένια αυτιά που κλέινουν το μάτι με χαμόγελο και αέρα ανωτερότητας και λένε "το βινύλιο υπερέχει, απλά εσύ δεν το καταλαβαίνεις, μικρέ και ανόητε" τέτοια φούμαρα, ευχαριστώ, δεν τα τρώω και δεν με απασχολεί να βάλω εσένα ή κάποιον άλλο σε κανένα "τριπάκι" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 το βινύλιο υπερέχει, απλά εσύ δεν το καταλαβαίνεις, μικρέ και ανόητε Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Λοιπον στο Magnificent 7 που ακουω τωρα (τι ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ θεε μου..δεν βγαινουν πλεον τετοιες γκρουπαρες...) το πικ απ παιζει καλυτερα απο οτι στο Black Mozes (το οποιο ομολογουμενως το εχω λυωσει) αλλα και παλι προτιμω το cd... δεν ειμαι εγω για τετοια...εδω CD δεν προλαβαινω να ακουσω,ποσο μαλλον να βαζω και να βγαζω βινυλια... ;D ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ομως ...πως περναν τα χρονια...τι ειμαστε?ΤΙΠΟΤΑ δεν ειμαστε...ΑΤΜΟΣ ειμαστε... ;Dτη μια μερα ειμαστε φοιτητες της Νομικης και ψωνιζουμε με το υστερημα μας CLASH απο τους κλεφτες που πουλανε τους δισκους εισαγωγης χρυσους (το 1983 που αγορασα τον δισκο ο βασικος μισθος ηταν 50.000 δρχ) & ξαφνικα βρισκομαστε στο 2010 οπου εχουμε αγορασει το ιδιο αλμπουμ σε cd για 5 ευρω απο τις ευκαιριες του Metropolis.... :) :) α) Δε μας είπε ποιά Mission, πως ξέρεις ότι είναι καλά ; α,ολα κι ολα τα MISSION μου μαμανε www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 κατσε τοτε να βρω και αλλα δυο που να τα εχω και σε cd & σε βινυλιο.... για να δω.....α.....CLASH...... ;D London Calling....(μπα δε παιζει το βινυλιο ειναι ελληνικο... :P)... α!!το βρηκα! Sandinista σε γιαπωνεζικο(!) βινυλιο,αυτα δεν ειναι τα καλυτεροτερα? ;D, και σε cd που αγορασα προσφατα... Αναμεινατε!! υ.γ.Ο Χριστος!! 10.000 δραχμες το ειχα παρει το βινυλιο απο το.....Jazz Rock!! ;D ;D (το θυμαται κανενας αλλον γερο ξουρας? ;D ;D) Μοναστηράκι ή Ακαδημίας? ..........Και όχι μόνο Βάλε και POP 11 Κολωνακίου, και ΣΤΡΟΦΗ ΜΑΝΑΚΟΥ στα Εξάρχεια Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Ακαδημιας....ειπαμε Νομικη πηγαινα... ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Τα είπα. Σελίδα 3. ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 ασε να τα πω & εγω βρε αδερφε...μονο εσυ εχεις δικαιωμα στην γεροντομπαμπαλιαση?? ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Ακαδημιας....ειπαμε Νομικη πηγαινα... ;D ;D Ok κι εγώ ΕΜΠ πήγαινα αλλά έφτασα μέχρι το Πέραμα (με 7 συγκοινωνίες τότε) γιατί κάποιος μου είπε οτι είδε εκει σε ενα δισκάδικο το choclate Kings των PFM.Τελικά τσάμπα το...μεροκάματο. ;D @audiokostas δίκιο, μα που να τα διαβάσεις όλα? υποτίθεται οτι είμαι και στο γραφείο ;D Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση