Προς το περιεχόμενο

Download, CD, Βινύλιο?

Giorgos_Oikonomou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλά που μας το ξεκαθάρισες

Δεν απευθύνθηκα σε εσένα αλλά στους υπόλοιπους που δεν έχουν χάσει ακόμα την ακοή τους.

YouHaveToBeHappyWithWhatYouHaveToBeHappyWith

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 154
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

(εννοείται ότι το πικ-απ, ο ενισχυτής/προενισχυτής και τα ηχεία πρέπει να είναι άριστης ποιότητας και όχι κινέζικα).

Εδώ αδερφέ θα μου επιτρέψεις να πω ότι έχεις μείνει λίγο πίσω.  Believe you me ;)

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Εδώ αδερφέ θα μου επιτρέψεις να πω ότι έχεις μείνει λίγο πίσω.  Believe you me ;)

Να βάλω τον κινέζο στο ίδιο επίπεδο με τον γιαπωνέζο φίλε wmakosta;;;

YouHaveToBeHappyWithWhatYouHaveToBeHappyWith

Δεν απευθύνθηκα σε εσένα αλλά στους υπόλοιπους που δεν έχουν χάσει ακόμα την ακοή τους.

δεν αισθάνεσαι όμως πολύ high-class όταν λες πως το βινύλιο υπερέχει;

πολύ σοφιστικέ;

πολύ ψαγμένος;

πολύ υπεράνω;

α) Τα ίδια λέγαν και για τον Γιαπωνέζο με τον Άγγλο τότε

β) Τα ίδια λέγαν μετά και για τους Κορεάτες

β) Τα ίδια λένε και για τα καταπληκτικά μηχανολογικά Ιαπωνοαριστουργήματα των 80's σε σχέση με μύριες όσες Αγγλικές (ενίοτε μπακατέλες) δημιουργίες σήμερα.

Η προκατάληψη δεν έχει ηλικία.

Ο Κινέζος στο hifi αλλά και στο high end έχει προχωρήσει πολύ, πάρα πολύ τα τελευταία 5 χρόνια. Και δεν μιλάω για Δυτικά ονόματα που κατασκευάζουν στην Κίνα με δικά τους (ναι καλά τώρα) quality inspections. Μιλάω για αμιγώς Κινέζικες κατασκευές. Σε όλο το φάσμα αναπαραγωγής.

Και μην μου πεις αντιγράφουν.

Στον καυγά βινύλιο / cd, πλέον δεν συμμετέχω. Ο καθένας τις απόψεις του. Χρησιμοποιώ και τα δύο. Επιτυχώς και ευτυχής.

Και wma, και mp3.

Και διαβάζω και βιβλία.

Και παίζω (λέμε τώρα) μουσική.

ολα αυτα ειναι της πλακας,εγω μουσικη ακουω μονο απο...Μπομπινοφωνο (Γερμανικο)  ;D του 1948...& ειμαι και τα 3

πολύ σοφιστικέ...

πολύ ψαγμένος...

πολύ υπεράνω.....

αλλα και πανω απο ολα..ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ. ;D

Και διαβάζω και βιβλία.

ΦΙΛΩς εισε πολι πισο,αιγο τα βλαιπο στο ντερνετ...

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

ολα αυτα ειναι της πλακας,εγω μουσικη ακουω μονο απο...Μπομπινοφωνο (Γερμανικο)  ;D του 1948...& ειμαι και τα 3

Πλάκα-πλάκα (που λέει και η Ευη) είμαι τίγκα στην Basf αλλά βαριέμαι να σετάρω το παλιό  Sony RtR.

Το Revox βέβαια που άκουσα πρόσφατα σε ένα συστηματάκι ζόρικο ήταν σκέτη γλύκα.

Περιοδικό, άρθρα & emails ναι, οκ. Βιβλίο όμως ούτε από laptop. Μόνο χαρτί.-   (προς το παρόν)  ;)

• Guru

Να (ξανα)απαντήσω  στο θρέντ, ξανά σοβαρά!

Εγώ πάντα προτειμούσα να ΠΑΙΖΩ τη μουσική που μου αρέσει (και πιθανόν τα ένστικτα μου, και οι προτιμήσεις μου να διαμορφώθηκαν ως ένα βαθμό για αυτό το λόγο), παρά να ακούω. Πέρασα την περίοδο του "αγοράζω ότι βρω", αλλά μετά ούτως ή αλλιώς την έβρισκα με το να τα παίζω στο πιάνο, ή στην κιθάρα, όταν έμαθα τα πρώτα μου ακόρντα!

Συνεπώς, και αφού θεωρώ την ηχογράφηση, μια 'αντι-μουσική', κανένα από τα τρία! Ψευδή διλήματα του στυλ "ποιό ακούγεται καλύτερ", ή το "ποια χώρα φτιάχνει..." με αφήνουν πραγματικά ολίγον αδιάφορο (αν και ασχολούμε με την τεχνολογία και με το παραπάνω), ακριβώς γιατι έχω στο μυαλό μου την πραγματική αξία της ηχογράφησης, ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου