dimkouts Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2010 Γειά σας, θα ήθελα μια μικρή βοήθεια. Θέλω ενα midi keyboard για το pc που να είναι: - αρκετά μικρο σε μέγεθος - να είναι συμβατό με nuendo 4 Δε θα κανω χρήση για να γράφω ολόκληρα κομμάτια κτλ, μικρές μελωδίες με διάφορα vst γιατί δεν είμαι και πληκτράς, μια μικρή μελωδια για backαρισμα στην κιθάρα και μπορεί να το χρησιμοποιήσω σαν controller για drums(superior drummer η ezdrummer). Αρα συνοπτικά θελω να ελεγχω vst και να παίζω 4fun μελωδίες. Είδα το korg nanokey στα 50E και δεν με χάλασε καθόλου.Θελω να ξέρω όμως κάνει αυτά που θέλω; Αξίζει η είναι μάπα και να μάσω λεφτά για κάτι πιο ακριβό; Παρακαλώ να απαντήσετε με κριτήριο οτι δεν είναι το κύριο όργανο για μένα. Αν ξέρετε για τυχόν προβλήματα και σχετικά θέματα θα είναι καλά να τα αναφέρετε. Θα έδινα και 20Ε-30Ε ακόμα αυτήν την στιγμή. Ευχαριστώ για την ώρα σας, Δημήτρης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
psixanwmalos Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2010 πιστεύω πως αυτό θα κάνει την δουλειά του :) http://www.dv247.com/computer-hardware/m-audio-keyrig-49-easy-to-use-49-note-usb-keyboard--43301 Είμαι μελαχρινός αλλά έχω μυαλό ξανθιάς.Τι φταίει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 Μιάς και δεν είσαι πληκτράς, αυτό που λες (Korg nanokeys) ή κάποιο άλλο από τα μεταχειρισμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimkouts Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2010 Ευχαριστώ. Αν κάποιος θέλει να προσθέσει τίποτα ας το κάνει παρακαλώ.Κατα τα άλλα μάλλον νομίζω οτι είμαι οκ.Είδα και κάτι videακια και έτσι τελειώνει το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση