zexnis Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2010 εχω εναν markbass cmd121p,εδω και 2 μηνες, και εχει αρχισει και μου κανει αραια ενα 'κτριτσ' σε ασχετες στιγμες.αναρωτιεμαι μηπως τον επηρεαζει το laptop που εχω διπλα ή ενας μετασχηματιστης(για πεταλακι)που ειναι ακριβως διπλα του.τον πηγα παραπερα και μου τοκανε μια δυο φορες μονο.εσκασα ενα σωρο λεφτα για να τον παρω και φοβαμαι μηπως ειναι απο την κατασκευη του αυτο. :( :'( α και μια διευκρινιση:μου φαινεται οτι το κανει αυτο μονο οταν ανοιγω τους μαγνητες του μπασου. εχει κανεις ιδεα τι μπορει να φταιει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2010 Βγάλε το μπάσο τελείως από τον ενισχυτή (και το καλώδιο από την είσοδο), βγάλε υπολογιστή από την πρίζα και βγάλε και τον μετασχηματιστή που τροφοδοτεί το πεταλάκι. Και, περίμενε να δεις αν θα το ξανακάνει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zexnis Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2010 τα εκανα ολαυτα πουπες..το προβλημα μαλλον ευθυνεται στα ηλεκτρονικα του μπασου.μολις πειραζω λιγο το καλυμμα στο πισω μερος του μπασου(εξωτερικα!) κανει εναν θορυβο παρομοιο.τσεκαρα ολα τα ηλεκτρονικα μεσα και μου φανηκαν οκ.μου φαινεται απιστευτα περιεργο να πιεζεις λιγο το καλυμμα και να ακουγεται παρασιτο ??? νταξει ειναι φτηνο μπασο αλλα οχι κετσι!ειναι δυνατον? υπαρχει καποια λυση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2010 Λογικά πιέζεις το κάλυμα και ακουμπάει κάτι μέσα και σου κάνει αυτό το πρόβλημα. Τι κάλυμα είναι? Δες τι ακουμπάει... μήπως έχει shielding το κάλυμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zexnis Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2010 το περιεργο ειναι οτι οταν βγαζω το καλυμα και πειραζω επιφανεικα τα καλωδια δεν ακουγεται τιποτα.μολις παω να βαλω το καλυμα αρχιζει και κανει διαφορα και οταν το πιεζω ή το τριβω ακουγεται ο θορυβος.μου φαινεται απιστευτα παραξενο αυτο..λες και διμιουργουνται ηλεκτ/γνητικα κυμματα οταν το ακουμπαω :P τι ειναι το shielding? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2010 Θωράκιση! Το καπάκι από τι είναι? Πλαστικό φαντάζομαι αλλά μήπως έχει από μέσα θωράκιση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zexnis Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2010 ειανι πλαστικο και εχει μια ασημενια επιστρωση απτην κατω πλευρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 Αυτό είναι η θωράκιση... θα πρέπει να γειώνεται/ακουμπάει σε κάποια συνέχεια, της θωράκισης, του cavity που βρίσκονται τα ποτενσιόμετρα κτλ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bassonova Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 Κατά πάσα πιθανότητα δεν φταίει ο ενισχυτής... Έχω το ίδιο πρόβλημα με μιά κιθάρα τύπου strat, είναι μάλλον θέμα στατικού ηλ/σμού. Μετά απο μισή ώρα παιξίματος, μόλις ακουμπήσω το pickguard ακούω αυτό το ενοχλητικότατο "κρατς!" ασχέτως αν παίζω σε ενισχυτή ή στην κάρτα ήχου κατευθείαν. Δεν τόχω ψάξει αλλά σύντομα θ' αλλάξω μαγνήτες και θα το τσεκάρω, παίζει κάτι με γείωση, πιστεύω ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zexnis Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 αυτο θα ειναι μαλλον!!ευχαριστω για τις απαντησεις.θα γειωσω την θωρακιση για να μην υπαρχει προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση