Stinky Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Μολις εκανα τα πρωτα μου δειλα βηματα στον χωρο της σπιτικης ηχογραφησης. Πηρα μια E-mu 0202 usb και χρησιμοποιω το Cubase LE που εχει μεσα. Ολα καλα, ολα ωραια. Ουτε καθυστερηση, ουτε παρασιτα ουτε τιποτα. Οταν παω να κανω import ενα backing track ομως, ενω το περναει μεσα κανονικα, οταν παταω play, ακουγεται χαλια. Tερμα στα παρασιτα. Oχι ο ηχος της κιθαρας μου. Moνο το backing track. Μηπως εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει? Nα σημειωσω οτι παραλληλα εχω ανοιχτο το Amplitube. Στην αρχη σκεφτηκα οτι περναει και το backing track μεσα απο το amplitube γιαυτο ακουγετε ετσι, αλλα δεν βρηκα καμια ρυθμιση στο Amplitube για να το σωσω . Kαμια βοηθεια??? Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Τι εννοείς παράσιτα? cracks και τέτοιους περίεργους ήχους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stinky Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 EDIT. Οντως το audio καναλι που εχω το backing track περναει και αυτο μεσα απο το amplitube. Αν το κλεισω παιζει κανονικα... Τι μπορω να κανω για να το διορθωσω αυτο? Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Είναι απλό.Θα βάλεις σε ένα κανάλι το backing track χωρίς το amplitude και σε ένα δεύτερο τη κιθάρα με.Στο τέλος τα επιλέγεις και τα 2 και κάνεις export. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stinky Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Φιλε το θεμα ειναι πως θα το κανω :P Εγω για να ανοιξω το amplitube παω Devices-->VST master effects-->Amplitube και ετσι παει σε ολα τα καναλια. Αρα υποθετω οτι ειναι ο λαθος τροπος. Μπορεις να μου πεις ποιος ειναι ο σωστος? Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Ok.Κατάλαβα. Θα πάς πάνω στις επιλογές Αudio-Plug ins-ΙΚ Μultimedia-Amplitude .Aπο εκεί το βάζεις μόνο για το κανάλι που θέλεις.Eλπίζω να βοήθησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Επίσεις ένα άλλος τρόπος είναι να απενεργοποιήσεις το Amplitude έτσι όπως το έβαζες μέχρι τώρα και μετά να πάς στο audio κανάλι που έχεις και να κάνεις κλικ στο σήμα e που είναι δίπλα απο τη κλειδαριά.Μετά κάνεις κλικ πάνω στη μαυρη μπάρα στο πρώτο κανάλι και σου βγάζει ολα τα vst και plugins.Επιλέγεις ποιό θέλεις και τέλος.Αυτός νομίζω είναι πιό εύκολος τρόπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stinky Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Αudio-Plug ins-ΙΚ Μultimedia-Amplitude Φιλε συγνωμη αν σε κουραζω, αλλα στο audio δεν μου εχει τετοια επιλογη. Και οσον αφορα τον δευτερο τροπο παλι δεν βγαζω ακρη. Αν σου ειναι ευκολο, πες τα λιγο πιο αναλυτικα μπας και νιωσω :P Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koxcygr Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Λοιπον απο την αρχη. Φτιαξε 2 καναλια audio Στο ενα κανε import το κοματτι που θελεις Στο δευτερο που θα εχεις την κιθαρα σου κοιτα να βρεις ενα κουμπακι που γραφει e. Αν δεν το βρεις ανοιξε το μικτη και απο κει θα το δεις του πουστη. Πατα το και θα σου ανοιξει ενα αλλο παραθυρο εκει στο πρωτο κουτακι πανω αριστερα κανεις κλικ και επιλεγεις το plug-in που θελεις και εισαι ετοιμος. Και για να μην ξεχαστουμε πατα και το μεγαφωνακι αν δεν εχεις την επιστροφη του ηχου απο το amplitute. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stinky Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Nαι ρε θεε! O mixer ηταν ολο το ζουμι! Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση