Προς το περιεχόμενο

Περι μαγνητων - χασουρα μεσα απ το wiring κλπ

petersp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας κ καλη χρονια!

Εχω τις εξης αποριες:

- Οι μαγνητες στο μπασο μου (Hot Basslines SPB2 & SJB2) στο site της Semour Duncan λεει οτι ο Precision ειναι 22,4 kΩ και ο Jazz 16.6 kΩ. Εγω μετρησα βαζοντας ενα καλο καλωδιο στην εξοδο 20,75 & 16,05 αντιστοιχα. Ειναι λογικο αυτο? Ειναι δυνατον να χασει τοσο πολυ περνοντας το σημα απο ενα volume pot, ενα tone pot και ενα τριθεσιο διακοπτη? Τα pots ειναι CTS 500k και το διακοπτακι made in USA κι αυτο.

- Υπαρχει περιπτωση να χαλασουν ποτε οι μαγνητες απο την πιεση που ασκει το σφουγγαρι που εχω απο κατω αντι για σουστες? Εχω βαλει 4 λωριδες απο παλιο mouse pad αντι για σφουγγαρι...

Θενκς!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειναι λογικο αυτο? Ειναι δυνατον να χασει τοσο πολυ περνοντας το σημα απο ενα volume pot, ενα tone pot και ενα τριθεσιο διακοπτη?

ναι

- Υπαρχει περιπτωση να χαλασουν ποτε οι μαγνητες απο την πιεση που ασκει το σφουγγαρι που εχω απο κατω αντι για σουστες? Εχω βαλει 4 λωριδες απο παλιο mouse pad αντι για σφουγγαρι...

οχι

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου