Προς το περιεχόμενο

Δισκογραφικές εταιρείες Βlues - Rock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θεωρώ ότι η βιομηχανία της (ποπ) μουσικής, οι εταιρίες, οι PR κλπ δεν είναι άχρηστοι καθόλου.

Φυσικα και δεν ειναι (ειδικα αν κανουν ΚΑΛΑ τη δουλεια τους)

αλλα μαλλον δεν με καταλαβες,εγω μιλουσα για την ΕΛΛΑΔΑ & την απιστευτα ζοφερη δισκογραφικη πραγματικοτητα της ,εξω φυσικα και θα συνεχισει εστω & αποκλειστικα σε ηλεκτρονικη μορφη η "δισκογραφια" και οι δισκογραφικες.

εδω ηδη οι περισσοτερες εταιριες e singles κυκλοφορουν αποκλειστικα....& οι περισσοτερες παλευουν για να επιζησουν...

παντως και εγω (μια και ειμαι σε δισκογραφικη και μαλιστα πολυεθνικη) στεναχωριεμαι με την εξελιξη αυτη....

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παντως και εγω (μια και ειμαι σε δισκογραφικη και μαλιστα πολυεθνικη) στεναχωριεμαι με την εξελιξη αυτη....

Πέραν της σαφέστατης αρνητικής οικονομικής εξέλιξης για την εταιρία ή ίσως και για μερικούς μουσικούς, γιατί;

Πάντως και στο myspace, ένα γκρουπ που προσβλέπει σε κάτι σοβαρό, έχει ηχογραφήσει τα τραγούδια του με κάποιον ηχολήπτη, ίσως σε κάποιο στούντιο, με κάποιον ίσως παραγωγό, με ένα web designer να σχεδιάζει το site και έναν να το παρακολουθεί.

Και παρόλα αυτά, τα τραγούδια παραμένουν teasers μιας πιο ολοκληρωμένης δουλειάς.

Μιλάμε πάντα για γκρουπ που προσβλέπουν σε κάτι παραπέρα.  ;)

Το Myspace είναι για μένα ένα πιο καλαίσθητο και οικολογικό notice board με με οπτικοακουστικά attachments.

Ενας από τους 61 λοιπόν κι εγώ και να πώ ότι οι μπάντες που παίζουν μπλουζ (λέμε τώρα) εν Ελλάδι είναι περισσότερες από ότι νόμιζα. Δυστυχώς οι περισσότερες χωρίς καμία ιδιαίτερη πρόταση. Σαν να είναι το 12μετρο the easy way για ένα βραδιάτικο χαρτζηλίκι.

Την ερώτηση σου φίλε ierissioti μπορείς να την απευθύνεις στο Blues.gr και εκεί νομίζω ότι ίσως να σε βοηθήσουν καλύτερα.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Πέραν της σαφέστατης αρνητικής οικονομικής εξέλιξης για την εταιρία ή ίσως και για μερικούς μουσικούς, γιατί;

Γιατι μου αρεσει ολη η φαση του "δισκου" ,τα εξωφυλλα,το (τζαμπα) στουντιο time ;D,οι δημοσιες σχεσεις που κανουν αλλοι για εσενα (τις βαριεμαι θανασιμα) και ολα τα αλλα που ενα δισκογραφικο συμβολαιο σημαινει (η μαλλον καποτε σημαινε...)

Επισης τον παλιο καιρο ειχες και να το λες... ;D  "εκανα δισκο στην ταδε",ησουν...μερος μιας μικρης ...ελιτ ;D,τωρα και η κουτση Μαρια βγαζει μουσικη.... ;D ;D (θυμαμαι το 1985 που υπεγραψα για πρωτη φορα δισκογραφικο συμβολαιο σε πολυεθνικη,ημουν 19 ετων,ενοιωθα σαν τον Μichael Jackson ενα πραμα... ;D)  

Παντως ακομα και η δισκογραφια να παραμεινει ζωντανη προσωπικα θεωρω το myspace πολυ σημαντικο και χρησιμο εργαλειο.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Γιατι μου αρεσει ολη η φαση του "δισκου" ,τα εξωφυλλα,

Από τη στιγμή που (σχεδόν) έφυγε το βινύλιο, το θέμα εξώφυλλο μάλλον υστερεί.

Εκτός και αν σας αρέσει ο φιλοτελισμός.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Απ' την άλλη μπορεί και να οδηγήσει και σε μια μερική εξυγείανση της δισκογραφίας.

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που αναρωτιέμαι γιατί υπάρχουν ορισμένοι δίσκοι :D

Ένα κακό πάντως που υπάρχει σίγουρα είναι πως υπάρχει τόση πολλή πληροφορία που το θεωρώ πολύ δύσκολο εώς σχεδόν αδύνατο να προκαλέσει εντύπωση κάποια μπάντα ή καλλιτέχνης πλεον :/

• Guru

Απ' την άλλη μπορεί και να οδηγήσει και σε μια μερική εξυγείανση της δισκογραφίας.

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που αναρωτιέμαι γιατί υπάρχουν ορισμένοι δίσκοι :D

Φαντάσου τώρα με τα δις. άλμπουμ που υπάρχουν στο νετ...

(Δεν αντιπαθώ το Myspace ως εργαλείο, αλλά ως αυτό που νομίζει η πλειοψηφία ότι είναι...)

Φαντάσου τώρα με τα δις. άλμπουμ που υπάρχουν στο νετ...

Απλά ξέρεις ποιο είναι το καλό σε αυτό; Ότι δε νομίζει πλέον και ο καθένας ότι είναι και κάτι επειδή έχει και ένα δίσκο. Θέλει πολλά περισσότερα :)

Από τη στιγμή που (σχεδόν) έφυγε το βινύλιο, ....

....η μουσικη εχει μια παγωμενη,...νεκρικη αυρα...

Το εξωφυλλο στα cd,δεν ειναι τιποτα παραπανω απο "bodybag"...

Και η ολη μουσικη σκηνη? Bodycount,neger...

ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου