Jacob Z Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Θέλω την γνώμη σας και για αυτό http://www.thomann.de/gr/evolution_uc33e_usbcontroller.htm .Επίσης έχω και το m-audio axiom 61 το οποίο το χρησιμοποιώ κυρίως για να μάθω θεωρία μουσικής και πιάνο (αν και όχι 88 πλήκτρα),πως μπορώ να το χρησιμοποιήσω σε συνδιασμό με οποιοδήποτε controller που έχουμε αναφέρει !?!??!? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
edessaios Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Βασικά το ίδιο πράγμα κάνουν όλα,απλά είναι τι βολεύει τον καθένα.Και σε αυτό midi assignments κάνεις.Εμένα το συγκεκριμένο μου αρέσει γιατί σύμφωνα με την τιμή προσφέρει πολλά knobs αλλά και faders. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jacob Z Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Βασικά το ίδιο πράγμα κάνουν όλα,απλά είναι τι βολεύει τον καθένα.Και σε αυτό midi assignments κάνεις.Εμένα το συγκεκριμένο μου αρέσει γιατί σύμφωνα με την τιμή προσφέρει πολλά knobs αλλά και faders. Πιο εννοείς όταν λες "συγκεκριμένο" ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
edessaios Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 Αυτό το maaudio που έδειξες στο τέλος εννοώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jacob Z Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 Αυτό το maaudio που έδειξες στο τέλος εννοώ το evolution...? ΥΓ: Ρε Βαγγέλη εσύ είσαι !??!?!?!?!? :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση