kostas loverboy665 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2005 Φίλε Γεράσιμε, τώρα θα μου πεις κουβέντα να γίνεται αλλά στην πράξη οι πρώτες επαφές με την ηχογράφηση έχουν πολλά προβλήματα (τα θυμάμαι καλά γιατι τα έχω σχετικά πρόσφατα)... όσον αφορά το δεύτερο που είπες είναι το ιδανικό αλλά πολλοί (πιθανότατα λιγότερο ικανοί ή πεπειραμένοι αλλά μπορεί και το αντίθετο) αποδίδουν καλύτερα όταν έχουν στα αυτιά τους ένα ήχο όσο γίνεται πιό κοντά στο τελικό αποτέλεσμα. Και νομίζω ότι θα συμφωνείς ότι ειδικά εάν δεν υπάρχει μια σχετική εξοικείωση με τα μικρόφωνα χρειάζεται ο κομπρέσσορας, μιλάμε πάντα για πριν απο A/D convertion....αλλιώς πρέπει να ρίξεις την ένταση πολύ για να αποφύγεις το clipping. Αν από την άλλη υπάρχει επαφή με το σπορ σίγουρα δε χρειάζεται τίποτα ή κάτι πολύ ελαφρύ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas loverboy665 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2005 θα μου πεις ..μα καλά έβαλες να τραγουδήσει όποιον πέρναγε από τη γειτονιά; Στην αρχή ναι!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση