matawan Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2010 Νομίζω οτι το παρακατω link δίνει την λυση... http://www.squierguitars.com/news/index.php?display_article=99 Είναι αρκετά δυσκολο να ειπωθεί με βεβαιότητα αν σημαίνει κατι, μιας και απ'οτι φαινεται, ειναι απλα το επιθετο του κυριου... "The boy's name Squier \s-quier\ is a variant of Squire (Middle English), and the meaning of Squier is "knight's companion". " Προφανώς όμως πηγαζει απο αυτο, και καπου στην πορεια γινεται παιχνιδι μεταξυ του ονοματος του κυριου και της εννοιας της λέξης... It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2010 χαχαχ Guv'nor και Gaffer, fags (τα αποτσίγαρα) και άλλα τέτοια μου έρχονται στο μυαλό :P fags είναι τα τσιγάρα, spare-a-fag-mate είναι το πρώτο πράγμα που ακούς στο δρόμο. ;) "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2010 fags είναι τα τσιγάρα, spare-a-fag-mate είναι το πρώτο πράγμα που ακούς στο δρόμο. ;) Γνωρίζοντας τα παραπάνω μπορείτε να καταλάβετε την αντίδραση του πρωτοετούς Έλληνα που δεν γνωρίζει την αργκώ, στην πάμπ όταν για έμμεση τράκα γυρίσαν και μου είπαν: - Fancy a fag, mate ? - Δεν λέω νόστιμος είστε αλλά λόγω νηστείας απέχω του κρέατος... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2010 fags είναι τα τσιγάρα, spare-a-fag-mate είναι το πρώτο πράγμα που ακούς στο δρόμο. ;) Για κάποιο λόγο έχω την εντύπωση πως δεν είναι πλήρη τα τσιγάρα όταν αναφέρονται ως fags. Έχουν ήδη καπνιστεί και λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2010 Για κάποιο λόγο έχω την εντύπωση πως δεν είναι πλήρη τα τσιγάρα όταν αναφέρονται ως fags. Έχουν ήδη καπνιστεί και λίγο. http://dictionary.cambridge.org/define.asp?key=27573&dict=CALD&topic=tobacco-and-smoking Επίσης fag στα αμερικάνικα πιο πολύ (=faggot) σημαίνει φουστης "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2010 Supplying Quite Useful Inexpensive and Entertaining Rock-tools :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 Supplying Quite Useful Inexpensive and Entertaining Rock-tools :P Γεια σου ρε μπίχλα! Have a fag :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση