Προς το περιεχόμενο

Τι σημαίνει Squier ?

aggelos_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι σημαίνει Squier ?

Το έψαξα σε λεξικό και έβγαλε κάτι που δεν κατάλαβα

Squier (n. A square. See 1st Squire.) [Obs.]

Not the worst of the three but jumps twelve foot and a half by the squier. --Shak

βρήκα κι αυτό

http://www.squierguitars.com/news/index.php?display_article=135

λέω να πάρω μία squier από thomann

300 κάτι ευρώ, δεν είναι πολλά

ελπίζω μόνο να ακούγεται καλά και να είναι άνετη στο μπράτσο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Squiere παντως ειναι ο ...τσιφλικας... ;D

ετσι πως το γραφει παντως αναφερεται σε καποια μοναδα μετρησης

Παντως κατω απο τη μαρκα  Squier η Fender πουλουσε χoρδες στα 60s (τις διαφημιζε μαλιστα και ο Hendrix)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Squire είναι ουσιαστικά ο υποτακτικός ή ο συνοδός κάποιου. Παλιότερα squires έλεγαν τους... "νερουλάδες" των ιπποτών, και αργότερα μπήκε ο όρος και ως αργκώ στο στρατό (απ'όσο γνωρίζω). Πιθανολογώ πως είναι λογοπαίγνιο της εταιρίας ως θυγατρικής στη μεγαλύτερη Fender.

Τώρα το που κολλάει η σημασία με το ότι σκέφτεσαι να πάρεις μια bullet...  ;D

Ε να μην ξέρω και τί σημαίνει;

Αλλά ΑΥΤΟ το χρώμα, δεν το βρίσκω όσο και να ψάξω σε squier

http://www.fender.com/products/search.php?partno=0117700897#

Εγώ ήξερα τη λέξη esquire αλλά  και squire για τον συνοδό σε έναν ιππότη (ο νερουλάς που λέμε αλλά λίγο πιο χλιδάτο :P)

Έχω την εντύπωση ότι όντως πρόκειται για δυο διαφορετικούς τρόπους γραφής της ίδιας λέξης.

Squire είναι ουσιαστικά ο υποτακτικός ή ο συνοδός κάποιου. Παλιότερα squires έλεγαν τους... "νερουλάδες" των ιπποτών, και αργότερα μπήκε ο όρος και ως αργκώ στο στρατό (απ'όσο γνωρίζω). Πιθανολογώ πως είναι λογοπαίγνιο της εταιρίας ως θυγατρικής στη μεγαλύτερη Fender.

Κι εγώ αυτό ήξερα για τη σημασία του... Δεν είχα σκεφτεί ποτέ όμως το λογοπαίγνιο που είπες και μου φαίνεται πετυχημένο.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Εγώ ήξερα τη λέξη esquire αλλά  και squire για τον συνοδό σε έναν ιππότη (ο νερουλάς που λέμε αλλά λίγο πιο χλιδάτο :P)

Έχω την εντύπωση ότι όντως πρόκειται για δυο διαφορετικούς τρόπους γραφής της ίδιας λέξης.

Περίπου.

Το Esquier είναι σχεδόν αυτό που λες. Εξελίχθηκε σε τίτλο ευγενείας (ακόμα και σήμερα ως Esq. στα ονόματα).

Το Squire (και όχι Squier) είναι γενική προσφώνηση (λαικού Λονδρέζου) κατά το Guv'nor.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Το Squire (και όχι Squier) είναι γενική προσφώνηση (λαικού Λονδρέζου) κατά το Guv'nor.

χαχαχ Guv'nor και Gaffer, fags (τα αποτσίγαρα) και άλλα τέτοια μου έρχονται στο μυαλό :P

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου