Προς το περιεχόμενο

mp3 player για Mac ???

AntonyPath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτό γίνεται πολύ εύκολα και στο iTunes. Εγώ το iTunes το δουλεύω αποκλειστικά με playlists

http://twitpic.com/z23pr

+το ότι έχεις και το genious και το DJ που ναι μεν δεν είναι τέλεια αλλά υπάρχουν

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 33
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Το itunes είναι πάρα πολύ περίπλοκο αν το αντιμετωπίσει κανείς ως απλό media player. Έχει πολλά καλά στοιχεία, αλλά απαιτεί εξοικείωση και υπομονή, κάτι που είναι απολύτως κατανοητό να μην θέλει να διαθέσει κάποιος που απλά θέλει να ακούσει μουσική.

Ήμουν φανατικός του VLC στα windows. Το γεγονός ότι παίζει τα πάντα, είτε σε audio είτε σε video, το καθιστά πανίσχυρο εργαλείο.

Στο mac πάντως μου κάνει νερά, σε ό,τι αφορά στα audio αρχεία.

Κάθε φορά που θα ακούσω πάνω από 3-4 tracks (είτε wav είτε mp3), θα υπάρξει τουλάχιστον μία φορά που θα κάνει "διακοπή" για την ώρα του playback, για μισό-ένα δευτερόλεπτο. Χωρίς να είναι πρόβλημα του αρχείου, αφού στο itunes δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ αυτό. Δεν λέω ότι επειδή συμβαίνει σε μένα σημαίνει ότι έχει οπωσδήποτε "πρόβλημα" το πρόγραμμα, πάντως το αναφέρω μήπως δεν είμαι ο μόνος.

Σημειώνω ότι το πρόβλημα υπάρχει σε όλες τις stable versions του VLC τους 12 μήνες που το χρησιμοποιώ σε mac, τόσο σε Leopard όσο και σε Snow (με clean install)...

Στο mac πάντως μου κάνει νερά, σε ό,τι αφορά στα audio αρχεία.

Όχι δεν είσαι ο μόνος.

Να μην ξεχνάμε πάντως τα καλά του να έχεις Μακ.

"iTunes"......Τα πάντα όλα....Τι να λέμε τώρα....By the way,στον οχταπύρυνο MacPro μου το iTunes με καμια 300 GB mp3's, ανοίγει και κλείνει μέχρι να πείς........iTunes!!!!!

If songs were lines in a conversation....

"iTunes"......Τα πάντα όλα....Τι να λέμε τώρα....By the way,στον οχταπύρυνο MacPro μου το iTunes με καμια 300 GB mp3's, ανοίγει και κλείνει μέχρι να πείς........iTunes!!!!!

φανταζομαι δεν εχεις 8πυρηνο για να λες itunes...?  :-X

www.reverbnation.com/steamrollerassault

www.youtube.com/user/beeros05

Αυτό γίνεται πολύ εύκολα και στο iTunes. Εγώ το iTunes το δουλεύω αποκλειστικά με playlists

http://twitpic.com/z23pr

+το ότι έχεις και το genious και το DJ που ναι μεν δεν είναι τέλεια αλλά υπάρχουν

δουλευεις με playlist χωρις να εχεις εχεις τα "προβληματα " που ειπα στην αρχη ???

Όχι δεν είσαι ο μόνος.

Να μην ξεχνάμε πάντως τα καλά του να έχεις Μακ.

και μενα το  vlc κανει κολπα ....

θα δοκιμασω το cog που ειπε ο φιλος soke

φανταζομαι δεν εχεις 8πυρηνο για να λες itunes...?  :-X

Οχταπύρηνος με 10 GB μνήμης.....αγορασμένος τον Νοέμβριο του 08!!!! Το μηχάνημα φυσάει... 8),φτιάχνει καφέ μόνο του, βάζει μπουγάδα, σιδερώνει τα πάντα όλα, και βγάζει και τον σκύλο βόλτα αμαλάχει.... :D  :D  :D... Πέρα απο την πλάκα όμως, αυτό το μηχάνημα είναι workstation και όχι PC..Απευθύνεται σε άλλη κατηγορία χρηστών... Εννοώ ότι απευθύνεται σε χρήστες που ασχολούνται πιο επαγγελματικά με sound & video editing (και όχι μόνο)...Γι αυτό βέβαια και η τσουχτερή τιμή του....(2700 μου κόστισε ο άτιμος!! 8))

το cog δεν εχει playlists  :-\

Ποιός στο είπε? ??? Εγώ πάντως που τον δουλεύω εδώ και κάτι μήνες....μια χαρά playlist μπορώ να φτιάξω..... 8) Παραθέτω link:

http://cogx.org/screenshots.php

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου