Προς το περιεχόμενο

Επείγον:Marshall TSL 8ετίας...αξίζει να τον πάρω?

eMoRdReD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μπορεί και παραμπορεί...3 φορές μου έχει τύχει, 2 περιπτώσεις item not as described και μία non-delivery και μάλιστα για item 500 ευρώ...και τις τρεις φορές πήρα τα λεφτά μου πίσω, και την τρίτη και φαρμακερή είχαν περάσει και 25 μέρες...

Σου αντιγράφω απο τα terms του paypal..

Even though you may escalate an Item Not Received Dispute to a Claim, you are not guaranteed a recovery. If the Claim is decided in your favour, your recovery may be limited to the amounts that PayPal can recover from the seller’s Account.

Με άλλα λόγια αν δεν έχει χρήματα ο λογαριασμός του πωλητή δε μπορείς να πάρεις τίποτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 24
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Το τραγικό είναι πως μετά την δημοπρασία όταν εμφανίζονται αντίστοιχα items for sale είδα ένα TSL σε πολύ καλύτερη κατάσταση (και με αλλαγμένες λάμπες) με δυνατότητα άμεσης αγοράς στις 270 λίρες...

Πιθανότατα κάποιος χαμένος από τη δημοπρασία τον τσίμπησε (ρε παιδιά πάτησα άμεση αγορά και έβγαλε πως ολοκληρώθηκε!).

ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!!!

Ωσπου να πάρω επιτέλους ενισχυτή τι άλλο θα προκύψει? 2 μέρες πρίν βάλω τα λεφτά στη κάρτα να πάρω τον Blackheart BH100 Hot Head από dv247 στα 390 ευρά...sold out + discontinued!!!! Γκαντεμια στο full δηλαδή!

Κρίμα φίλε μου..!

Έπρεπε να τον μπουμπουνίσες στα 240 στα τελευταία δευτερόλεπτα να τον σιγουρέψεις! Και πάλι καλή θα ήταν η τιμή!

Κλάψ :'(

κρίμα, έπρεπε να το ανεβάσεις λίγο την τελευταία στιγμή..συνέχισε να ψάχνεις...δεν τελείωσαν οι ενισχυτές!  ;)

-

χμμμ...αυτό μπορεί να ισχύει "στα χαρτιά", αλλά νομίζω ότι ειδικά σε καραμπινάτες περιπτώσεις κομπίνας ή αξιοσέβαστων ποσών, νομίζω ότι η πολιτική του paypal ίσως να "αγριεύει" και λίγο..βέβαια δεν το ξέρω στα σίγουρα, καθώς δεν σε κρατούν ενήμερο για την λεπτομερή διαδικασία που ακολουθείται με τον πωλητή όταν έχεις κάνει claim, αλλά κάτι τέτοιο έχει ακουστεί..πάντως το paypal στηρίζει πολλά στο λεγόμενο buyer protection, και το υποστηρίζει..τουλάχιστον εγώ είμαι 100% ικανοποιημένος..

τεσπα, φίλε αν βρεις τπτ άλλο, σφύρα... ;D

Μιας και μιλάτε για paypal, καθαρά ενημερωτικά θα σας πώ τι έλαχε σε ένα φίλο μου όταν σπούδαζε στην Αγγλία. Κάποιος hackαρε το e-mail του στο οποίο είχε διάφορους κωδικούς (για forums, για mails κ.α.) και εντος αυτών των κωδικών ήταν και άυτός του Paypal με αποτέλεσμα ο...κακόβουλος τύπος να τραβήξει από τον λογαριασμό του 200 λίρες Αγγλίας.

Ε λοιπόν αν και τη βλακεία την είχε κάνει εξαρχής ο φίλος μου (που κρατούσε στο mail του τέτοια "ευαίσθητα δεδομένα") η Paypal μετά από συνεννόηση με τον φίλο μου, του επέστρεψε όλα τα χρήματα που του έφαγε ο hacker. Επίσης ο τελευταίος προσπάθησε να αλλάξει το λογαριασμό του και να κάνει αγορές αλλά να χρεώνεται ο φίλος μου...αλλά βρέθηκε το mail του απατεώνα και του έστειλε ένα ωραίο msg με κατάληξη F###K OFF. Αυτά.

Να στε καλά όλοι σας για τη συμπαράσταση  ;D

Καλό βράδυ σε όλους!

PS.Παρεπιπτόντως άν κάποιος σκέφτεται να πουλήσει κάποιο λαμπάτο ενισχυτή (με FX loop και κοντά στα 400ευρά) ας επικοινωνήσει με pm. Παράλληλα θα ελέγχω τις αγγελίες του noiz. Φεβρουάριο χρειάζομαι amp!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου