Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Administrator Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 ΑΡΧΗΓΕΕΕεεεεεεεεεεε! Εεελα παιδί μου! Το ξέρω και τα διαβάζω αυτά που γραφετε. Αφού είμαι... παντού ντε.. ;D We are working on it. Ευχαριστώ για το τιπ. ;) Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
athws Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Τελευταία, όλο και συχνότερα, φορτώνοντας κάποια σελίδα του NOIZ, μου εμφανίζεται το παρακάτω μήνυμα σφάλματος: "Connection Problems Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later." Με ένα (καμιά φορά και παραπάνω) refresh, η σελίδα φορτώνει κανονικά, αλλά είναι κάπως ενοχλητικό το φαινόμενο... Είναι γενικότερο το πρόβλημα; Το έχει παρατηρήσει και κανείς άλλος; Σ εμένα βγάζει αυτό.. : Incorrect key file for table './one/stam_sessions.MYI'; try to repair it /home/tria_noiz/Sources/Load.php 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Σ εμένα βγάζει αυτό.. : Incorrect motherfucking key file for tavla './oned/poustim_sessions.EDGE'; try to repair it /bonoGOhome/tria_poulakia_kathontan/Psources/MatrixReLoaded.php 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Σ εμένα βγάζει αυτό.. : Incorrect motherfucking key file for tavla './oned/poustim_sessions.EDGE'; try to repair it /bonoGOhome/tria_poulakia_kathontan/Psources/MatrixReLoaded.php 2012 Φίλος, Μac έχεις? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Φίλος, Μac έχεις? Δεν ξέρω. Να το κοιτάξω από κάτω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Takias Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Τι να πώ ρε παιδιά...Εγώ έχω MacPro και δεν μου έχει τύχει ποτέ αυτό.... :o If songs were lines in a conversation.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Δεν ξέρω. Να το κοιτάξω από κάτω; Άσε...μην πάθεις και καμμιά ηλεκτροπληξία...βλέπω ότι δεν ξέρεις και πολλά... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Φίλος, Μac έχεις? To STAR εξασφάλισε αποκλειστική φωτό του Wow! στον υπολογιστή του: Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση