gdevelek Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 μου συμβαίνει 1-2 φορές τη μέρα, ωστόσο με ένα reload αμέσως μετά η σελίδα πάντα φορτώνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Σε εμενα δε συμβαινει. Ισως εχει να κανει με το αν εισαι premium noiz user η free user. My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Και σε εμενα συμβαινει τωρα τελευταια, αλλα θεωρησα οτι ηταν λογω του ιντερνετ μου που μου κανει περιεργα αυτο τον καιρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Σε εμενα δε συμβαινει. Ισως εχει να κανει με το αν εισαι premium noiz user η free user. Εγώ έγινα premium μπας και διορθωθεί, αλλά τίποτα... Απάτη >:( Πέρα από την πλάκα, μου έχει συμβεί, αλλά δε μου τη σπάει καθόλου, γιατι, όπως λέτε κι εσείς, η σελίδα φορτώνει αμέσως με ένα (το πολύ δύο) refresh... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Συμβαίνει μόνο στα Μακ και σε όσους έχουν σκεφτεί να πάρουν Μακ έστω και μία φορά στη ζωή τους. Η λύση είναι να πάτε να πάρετε όλοι σας καινούργια PC (σταθερά, όμως) και μετά να τα στηρίξετε πάνω σε άκαμπτη λαμαρίνα 10 χιλιοστών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Κι εδώ το ίδιο συμβαίνει. Μερικές μέρες τώρα... Βασικά αν φωνάξουμε όλοι ΔΥΝΑΤΑ τον αρχηγό, μπορεί να το φτιάξει. Έτσι κάνουμε εμείς οι έλληνες: ΑΡΧΗΓΕΕΕεεεεεεεεεεε! Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 "έχω κι εγώ connection problems στο noiz" Ας κάνουμε group στο facebook ;D http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Ας κάνουμε group στο facebook ;D Εχω στειλει αιτημα φιλιας :'( Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 να μπει στο λεύκωμα: "ποιο χρώμα περιγράφει καλύτερα την αντίδρασή σας όταν δεν μπορείτε να μπείτε στο noiz?" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2010 Συμβαίνει μόνο στα Μακ και σε όσους έχουν σκεφτεί να πάρουν Μακ έστω και μία φορά στη ζωή τους. Παιδιά, όλοι εσείς που έχετε προβλήματα, έχετε Mac? Γιατί εγώ από το Pc δεν κατάλαβα τίποτα...ούτε τον χθεσινό σεισμό... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση