ierissiotis Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2010 Πρίν ένα χρόνο πήρα απο e-bay μια fender Bullet USA vintage του 81. Ποια η γνώμη σας για αυτό το κιθαρώνι? Έχει κανένας σας κάποια? Εχω διαπιστώσει κάποια θετικά και κάποια αρνητικά στοιχεία πάνω της, αλλα θα ήθελα και τη γνώμη κάποιου άλλου κατόχου ή κάποιου που έχει παίξει με κάποια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Peruvian Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2010 Εννοείς κατι σαν κι αυτή...μαλλον...που ειναι σειρα παραγωγης 81-84!!! Δοκίμασα μια του 81...πριν απο 2-3 μήνες που έπεσε στα χέρια μου... Μου άρεσε....(πολύ για τα χρήματα της...) Είναι κάτι ανάμεσα σε Telecaster και Stratocaster αλλά mustagοφέρνει και λιγάκι... Αν και η Fender αυτή τη σειρά κιθαρων θέλει να την ξεχάσει...και δεν την αναφέρει ούτε καν στο επίσημο Site της... καθώς ήταν μαθητική σειρά ,που αν δεν κάνω λάθος μετά το 84 ονομάστηκε Squier ... Νομίζω οτι είναι Value for money αν κάνεις καλό Deal!!! Οι πρώτες απο αυτές έχουν πρώτο γράμμα στο Serial το Ε... Η συλλεκτική αξία οχι τίποτα το ιδιαίτερο... Το μόνο καλό είναι ότι είναι σειρά που όταν κυκλοφόρησε η Fender ήτανε στα χέρια της Columbia... Αυτά τα ολίγα!!! My Site: jamesbasdanisofficial.ga Στιχόβολη: Στιχόβολη Official Website Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2010 Ναι κάτι τέτοιο περίπου.Πώς έβαλες τη φωτογραφία? Θέλα να βάλω και εγώ αλλά μου βγάζει αυτο[/img] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2010 Αυτήν είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2010 Πόσα θα έδινες εσύ για μια σαν τη δικιά μου δηλαδή σε πολύ καλή κατάσταση με σκληρή θήκη? Οχι τίποτα άλλο δηλαδή ,θέλω να δω αν με πιάσαν κορόιδο. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Peruvian Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2010 Θα μπορούσαμε να μιλάμε με πμ... αλλα μπορει να ενδιαφέρει και άλλους... Εγώ εκείνη την είχα κλείσει κάπου στα 350 - 400Ευρώ [κάπου εκεί]... Σε πολύ καλή κατάσταση και με σκληρή θήκη... Αλλά τελικά κάτι έτυχε (που δεν είχε σχέση με την κιθάρα) και δεν την πήρα... Εσένα πόσο σου πήγε το "μαλλί"??? My Site: jamesbasdanisofficial.ga Στιχόβολη: Στιχόβολη Official Website Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2010 Δεν τη πουλάω απλά είμαι περίεργος.Τα λέμε με πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση