NoIzY Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2010 Για προτείνετε καλώδια με τα οποία συνδέετε τα πεταλάκια σας.. Ο βασικός λόγος που ανοίγω αυτό το θέμα είναι επειδή έχω ήδη 2 proel καλωδιάκια και δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι καλύτερο ή συνεχίσω με αυτή τη μάρκα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2010 Σιγουρα υπαρχει καλυτερο. Πολυ γνωστα ειναι τα George L. What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2010 Για προτείνετε καλώδια με τα οποία συνδέετε τα πεταλάκια σας.. Ο βασικός λόγος που ανοίγω αυτό το θέμα είναι επειδή έχω ήδη 2 proel καλωδιάκια και δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι καλύτερο ή συνεχίσω με αυτή τη μάρκα... μια χαρα εισαι. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mentalvortex Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2010 Για προτείνετε καλώδια με τα οποία συνδέετε τα πεταλάκια σας.. Ο βασικός λόγος που ανοίγω αυτό το θέμα είναι επειδή έχω ήδη 2 proel καλωδιάκια και δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι καλύτερο ή συνεχίσω με αυτή τη μάρκα... καλά είναι τα proel, αν θες και καλύτερα υπάρχουν τα evidence, george L και mogami αλλά δε ξέρω αν θα καταλάβεις διαφορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2010 Σε σχέση με φτηνά καλώδια της τάξης του 1€ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2010 σε τοσο μικρες αποστασεις οι διαφορες θα ειναι αστειες,φτανει βεβαια τα καλωδια να εχουν χαμηλο capacitance,συνηθως τα φτηνα καλωδια ...εχουν..... :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mentalvortex Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Σε σχέση με φτηνά καλώδια της τάξης του 1€ ? δεν έχω την παραμικρή ιδέα, απλά έτσι όπως το σκέφτομαι, αν είναι ναχεις ένα καλό καλώδιο από κιθάρα μέχρι τα πετάλια, γιατί να μη συνεχίσεις μέχρι τον ενισχυτή με τα ίδιας ποιότητας καλώδια? Τα αγοράζεις μία φορά και καθάρισες (για μερικά χρονάκια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 ....γιατί να μη συνεχίσεις μέχρι τον ενισχυτή με τα ίδιας ποιότητας καλώδια? Πιστεύω με άλλα κριτήρια αγοράζεις καλώδιο για την κιθάρα σου μέχρι το πρώτο πεταλάκι και με άλλα για να συνδέσεις τα πεταλάκια μεταξύ τους. Στην πρώτη περίπτωση έχεις να κάνεις με αντίσταση, χωρητικότητα αφού θα είναι 3μ. και πάνω, βύσμα που θα το ξεσυνδέσεις-συνδέσεις πολλές φορές την ημέρα, καλώδιο το οποίο παίζει να το πατήσεις/στο πατήσουν και τσαλακώσει/διπλώσει σε πρόβες, ενώ στην δεύτερη περίπτωση δεν σε απασχολεί τίποτα από όλα αυτά. Άσε που δεν θέλεις να ξέρεις τι καλώδιο έχουν τα πεταλάκια σου μέσα! Άν έχουν βέβαια και δεν είναι το βύσμα κατ'ευθείαν στην πλακέτα. Ένα απλό καλής ποιότητας καλώδιο θα κάνει την δουλειά του μια χαρά.... ...δεν χρειάζεται κανείς να δώσει τρελά λεφτά γι'αυτή την περίπτωση. Είναι σαν να οδηγάς τζιπ 4μ, χιλιάδων ευρώ, στο κέντρο της Αθήνας! :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mentalvortex Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Ένα απλό καλής ποιότητας καλώδιο θα κάνει την δουλειά του μια χαρά.... ...δεν χρειάζεται κανείς να δώσει τρελά λεφτά γι'αυτή την περίπτωση. Είναι σαν να οδηγάς τζιπ 4μ, χιλιάδων ευρώ, στο κέντρο της Αθήνας! :P μα το 90% των Ελλήνων οδηγούν τεράστια και πανάκριβα αυτοκίνητα στο κέντρο της Αθήνας! :P πέρα απ'την πλάκα δεν έχω λόγο να μην ασπαστώ τη γνώμη σου, απλά και μία πολύ καλή μάρκα να αγοράσεις δε θα σου κοστίσει, ούτως ή άλλως μιλάμε για καλώδια πολύ μικρού μήκους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jeremy Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2010 Μολις παρήγγειλα αυτά: http://www.thomann.de/gr/cordial_cfi_015_rr.htm Εχει και τα Neutrik τα βύσματα. Εχω και τέτοιο καλώδιο (cordial) 3μετρο για κιθάρα -> 1ο πετάλι και μέχρι στιγμής είναι αψογο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση