Synyster_G Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Ρωτάω άπο απλή περιέργεια κυρίως τους μεταλλαδες, αλλα και τουσ αλλους , γνωρίζεται το εν λόγω συγκρότημα (avenged Sevenfold ) και αν ναι ποια η άποψη σας για αυτούς ;) ? Μερικά video : Schecter Damien Special FR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Eγώ ομολογώ ότι τους έμαθα από τον μικρό μου αδερφό (14 χρονών)...αν και δεν μου αρέσει το σύγχρονο metal, καθότι το βρίσκω λίγο υπερβολικό, τους συγκεκριμένους τους βρήκα μια χαρά, μου αρέσει που έχουν και κλασσικές 80's metal επιρροές στη μουσική τους. Mάλιστα έκανα και μια απόπειρα να παίξω το σόλο του afterlife γιατί ο μικρός ''μού την έδωσε'' :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Synyster_G Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 τρομερό cover μπράβο Μακαρι να μνπορουσα να το παιξω και γω αυτο το σολο :-\ Schecter Damien Special FR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Όχι από σένα τους ακούω πρώτη φορά. Συμπαθητικοί μέχρι εκεί. Δε με κερδίζουν να ακούσω παραπάνω. Θετικά έχουν και λίγα ριφάκια και ορισμένες στιγμές μερικά ωραία γυρίσματα. Αρνητικά απλοϊκές μελωδίες πάνω από ένα στρωμα straight drum and bass 16α στα 666bpm. (πχ Beast and the Harlot που έβαλες παραπάνω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ksekourdistos Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 πεθανε και ο ντραμερ τους :'( Recording is God's way of tellin you that you suck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Ούτε καν συμπαθητικοί... Γενικά θα προτιμούσα άλλα συγκροτήματα απ'τη συγκεκριμένη σκηνή (αν και δεν μπορώ να πώ ότι είμαι και fan). Κατά τ'άλλα εμφανισιακά μου φέρνουν κάτι σε angry emo boys και δεν με "ψήνουν" ιδιαίτερα. Περί ορέξεως, βέβαια... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Καλοί είναι αλλά και λίγο κουραστικοί μερικές φορές. Πάντως το Seize the Day είναι μεγάλο κομμάτι http://www.youtube.com/watch?v=XZOY6eP-q4o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roussos Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 παιδια εγω sabbathakias ειμαι και γουσταρω κλασικο,αλλα αυτη η μπαντα οταν εβγαλε το awaking the fallen (2003) εκανε ζημιες.αυτο πιστευω ειναι η κομματαρα της μπαντας,ακουστε το..το σολο στο τελος ειναι ΕΠΟΣ!!!! p.s. R.I.P. Rev Αγάπη μου, χρειάζομαι τις κιθάρες μου, όπως εσυ τα παπούτσια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 thanx Synyster Gates ;) και όπως πολύ σωστά είπες είναι Cover και όχι το original solo (δεν υπάρχει μια αξιοπρεπής ταμπλατούρα δυστυχώς στο ίντερνετ οπότε συνδύασα διάφορες και παρέθεσα και δικά μου licks γιατί δεν έβγαζα άκρη..) Υποθέτω ότι είσαι πιτσιρικάς, και αφού αγαπάς τον Syn είμαι βέβαιος ότι με επιμονή, μελέτη και μετρονόμο σε λίγο καιρό θα μου πατάς τα αυτιά :) Εγώ θα διαφωνήσω με τους παραπάνω, καθώς πιστεύω ότι οι Α7x έχουν ξεφύγει από το χαζοαμερικάνικο Metal με τα χαμηλά κουρδίσματα και τις πλαστικές ερμηνείες, και μου αρέσει το ότι ενώ είναι californi-κέζοι tattoo-boys με τρέντι-emo μαλλί, έχουν επιρροές (ειδικά στις κιθάρες) από μεγαθήρια όπως Maiden-Priest...αυτός ο συνδυασμός αμερικάνικο μέταλ-80'ς αναφορές ακούγεται κάπως φρέσκος στα αυτιά μου, και 1000 φορές οι πιτσιρικάδες να έχουν κιθαριστικές επιρροές από δαύτους παρά από Korn και Linkin Park! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Εχω την εντυπωση οτι καποιο κομματι τους επαιζει σε καποιο Need For Speed (καποιο απο τα δυο underground) What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση