mixlad41 Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Λετε να το βγαλουνε κ σε relic??????:P:P:P:P xaxaxa εγω θα περιμενω να βγει το hendrix Grin Ναι κ θα εχει το Hendrix στον παραδεισο να παιρνει τηλεφωνο κανενα ζωντανο....Κ η ατακα της διαφημισης θα ειναι..."Everything is possible" h "Connecting earth and heaven", του Hendrix λεσ να το βγαλουνε κ αναποδο???? Τα καψα:P:P Αι έϊντ νο σέϊντ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Εάν σου πώ, ότι τα λεφτά θα πάνε στο ίδρυμά που έχει στην Καραϊβική για τις αποτοξινώσεις...θα αισθανθείς καλύτερα? ή θα σκεφτείς τι βλακείες έγραψα? Πλάκα κάνω, αλλά ποτέ δεν ξέρεις... ομολογώ οτι ψάρωσα όταν το διάβαζα ;D εντάξει, δε θέλω να το σοβαρέψω και πολύ αφού ούτε στοιχεία έχω, απλά στη γενική περίπτωση αυτά τα πράγματα γίνονται για τα λεφτά και μου κακοφαίνεται ακόμα περισσότερο που δεν πρόκειται ΚΑΝ για signature όργανο, που όσο και μαρκετινγκ της φεντερ να είναι, όπως και νά'χει ξέρω πως θα το'χει πιάσει στα χέρια του και θα ξέρει να το κρίνει. Τώρα τι ξέρει απο κινητά ο παππούς? Εγώ φαντάζομαι τον κλάπτον με γυαλί πρεσβυωπίας να κράτάει ένα καμμένο νοκια με κεραία όσο πιο μακρια μπορεί με τεντωμένο χέρι βρίζοντας για το πόσο μικρα κάνανε τα γράμματα ;D ;D a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Έπρεπε να πατήσει τα 65 ο Clapton για να φαίνεται blues επιτέλους. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 ομολογώ οτι ψάρωσα όταν το διάβαζα ;D εντάξει, δε θέλω να το σοβαρέψω και πολύ αφού ούτε στοιχεία έχω, απλά στη γενική περίπτωση αυτά τα πράγματα γίνονται για τα λεφτά και μου κακοφαίνεται ακόμα περισσότερο που δεν πρόκειται ΚΑΝ για signature όργανο, που όσο και μαρκετινγκ της φεντερ να είναι, όπως και νά'χει ξέρω πως θα το'χει πιάσει στα χέρια του και θα ξέρει να το κρίνει. Πιο λογικό θα ναι να απορήσεις τι σχέση έχει η φέντερ με κινητά :D Που όντως ποιος ο λόγος να γίνει ένα special edition 3G κινητό με το λογότυπο της φέντερ. Λέτε να έχει καλύτερες ακουστικές ιδιότητες; :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Πιο λογικό θα ναι να απορήσεις τι σχέση έχει η φέντερ με κινητά :D Γιατί όχι? Η Fender έχει βγάλει και πολύ ωραία σκαμπό για μπάρ...θα ήθελα μια τριάδα... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Και coffee tables... http://www.fendercustomfurniture.com/index.php When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 δε ξέρω πάντως στις κιθάρες πόσο ρόλο παίζουν οι βαφές και τα λούστρα, αλλά σ'αυτό εδώ το κινητό μάλλον παίζουν καθοριστικό ρόλο! ;D a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 ελεος... τι σχεση έχουν 2 κιθαρίστες με ένα κινητό? οτι σχεση ειχε ο Αναστοπουλος με το Ρεξονα, ο Αλιαγας με το Μεταξα, ο Καλογηρου με τα μαξιλαρια, ο Γκορμπατσοφ με την πιτσα, η Μεναγακη με ... My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Έπρεπε να πατήσει τα 65 ο Clapton για να φαίνεται blues επιτέλους. Eίναι επειδή εχει κινητό fender. Εγώ που έχω LG χρυσό με περνάνε για glam rock. ;D Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά θα το αγόραζα… δαγκωτό και θα πήγαινα να το μοστράρω στα μούτρα του κολλητού μου του Ed που είναι ψυχάκιας με τα Dingwall και θα του έλεγα «μπορεί ο Καναδός να βγάζει fan fret μπάσα, αλλά δεν βγάζει τέτοια κινητά» για να αρχίσει το… πανηγύρι. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση