kostas.vts Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Χαιρετε ειμαι καινουργιος και εχω καποιες αποριες.Καταρχην παιζω με μια ibanez rg με ενα ενισχυτη της fender frontman 15r και χρησιμοποιω το v-amp2 της behringer.Προσφατα αποφασισα να αγορασω καποια πεταλια αγορασα το crybaby της dunlop και το dimedistortion dd11 με το οποιο απογοητευτικα σε σχεση με αυτα που ακουγα απο το ιντερνετ.Ο ηχος μου φερνει περισσοτερο σε τζιτζικι σε σχεση με το v-amp .Με την αγορα ενος compressor θα φτιαξει καθολου ο ηχος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Με την αγορά ενός σοβαρού ενισχυτή θα φτιάξει. Ότι και να βάλεις στον 15ρη σου δε θα αποδίδει τα μέγιστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Αν θες τι γνώμη μου το DD11 είναι απο τα πλέον αποτυχημένα πετάλια όχι επειδή δεν είναι καλός ο ήχος του απλώς δεν είναι αυτός ο "πάρτα στη μάπα και ψόφα" ήχος που ακούς στους δίσκους των Pantera!Υπάρχουν πετάλια που κάνουν πολύ καλύτερη δουλειά στο να αποδίδουν τέτοιο βαρύ ήχο! You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 επίσης ο συγκεκριμένος ενισχυτής που έχεις είναι ο χειρότερος συνδυασμός φτηνού αρχικου ενισχυτη για βαρυ ντιστορσιον. Μια φορα παλια που είχα εναν στο σπιτι για λίγες μέρες, ό,τι και να'βαζα πανω του τζιτζικι ακουγόταν όπως είπε ο γιναργυρος, με έναν decent ενισχυτή θα βελτιωθεί το αποτέλεσμα ;) EDIT: ο compressor δε χρειάζεται καθόλου για τέτοιο είδος a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Pointy Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Αν σου ακουγεται ετσι τωρα, με κομπρεσα θα ακουγεται σαν λιγο καλυτερο τζιτζικι. Καλυτερα εχε τον Frontman για ηχειο για το V-amp, δυσκολα θα βγαλεις τετοιο ηχο απο αυτον με απλα πεταλια. Η ανακατεψε τα ολα μαζι και πειραματισου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas.vts Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Καταρχην ευχαριστω για την βοηθεια οταν λεμε για τον ενισχυτη μιλαμε για τα watt μονο μπορει καποιος να μου προτεινει καποιους ενισχυτες.Επισης θα ηθελα να ρωτησω κατι αλλο για οποιον ξερει το πεταλι αν δεν ενεργοποιησω το αctivate το scoop switch δεν κανει τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 αν δεν ενεργοποιησω το αctivate το scoop switch δεν κανει τιποτα Λογικό ακούγεται. Σχετικά με ενισχυτή, τι ποσό διαθέτεις και για τι χρήση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ACHIEVEIT Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Αυτη ειναι η λυση στην περιπτωση σου Περα απ την πλακα ενας καλος ενισχυτης οπως ειπαν και τα παιδια ειναι η ιδανικοτερη λυση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Πώς να βελτιώσω τον ήχο μου? πανευκολο. με ενα ενισχυτη της fender frontman 15r και χρησιμοποιω το v-amp2 της behringer. πετας αυτα τα abominations και αγοραζεις εναν λαμπατο ενισχυτη . ετοιμος. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2010 ο 15άρης frontman έχει άλλο ηχόχρωμα από τον 100άρη; ρωτώ γιατί ακούγοντας τον 100άρη στο youtube έχω σχηματίσει καλή εντύπωση για το γκάζι του... κι ένας φίλος ψήνεται για τον 65άρη οπότε αναρωτιέμαι τι διαφορές έχουν στην ποιότητα του ήχου τους (στην ποσότητα είναι προφανείς οι διαφορές) "abominations" ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση