matawan Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Ορμώμενος από το thread σχετικά με την προσέγγιση στο στούντιο και έχοντας κολλήσει με το συγκεκριμένο 30λεπτο φιλμάκι, παραθέτω το σύντομο κλιπ: It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Φοβερο ειναι το φιλμακι ,20χρονα παιδια ειναι ακομα ο Νικολακης και η παρεα του & παρολα αυτα η μεγαλοφυϊα αρχιζει να φαινεται......ενδιαφερουσα και η πρωτη εμφανιση του Blixa (αν και δεν εχω καταλαβει για ποιο λογο ειναι εκει...η μαλλον..εχω καταλαβει αλλα δεν θελω να ξερω... ;D ;D) Βεβαια ολα τα λεφτα ειναι ο Howard.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Νομίζω οτι με μια λιγάκιπροσεκτική ματιά , είναι προφανές τι ακριβώς κανει ο Blixa εκεί :P . Αλλα τέτοιο ήχο, σαν της Jaguar του μακαρίτη, δε θυμάμαι να έχω ξανακούσει...ανατριχίλα! It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Babtua Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Εντάξει, τι να λέμε τώρα... εκπληκτικό το φιλμάκι... εκπληκτική μπάντα... Αρβύλες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2014 Το ανασταινω γιατι το βρηκα και ολοκληρο Αλλα τέτοιο ήχο, σαν της Jaguar του μακαρίτη, δε θυμάμαι να έχω ξανακούσει...ανατριχίλα! Απο το 9 και μετα. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση