trigga Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Ειχα καιρο να παιξω κλασσική κ λεω δεν το γραφω κιολας να δω τι βγαίνει? Και βγηκε αυτο.Ελπίζω να σας αρεσει η κυριακάτικη συννεφιασμένη κ κρύα μπαλάντα. mia_balada.mp3 Your browser does not support the HTML5 audio tag mia_balada.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Ούτε κρύα, ούτε συννεφιασμένη και δεν ξέρω αν είναι καν μπαλάντα ::) Γλυκό, ερωτικό, με το όμορφο πιανάκι του, πιο πολύ για τζαζοειδές μου έφερε. Ό,τι κι αν είναι, σ' όποιο είδος κι αν ανήκει μουσικά, σίγουρα δημιουργεί πολύ ζεστή ατμόσφαιρα στο άκουσμά του ;) https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Να παιζεις πιο συχνα. +1000000 Μουσικη για πολλα γουστα :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Ευχαριστω ρε παιδια........Θα σας βαζω μπαλαντες με κλασσικες τοτες :P Ειναι τζαζ μπαλάντα χωρις λόγια κ με μπολικες "μπουρμπουλίθρες" bebopιάρηκες απ οτι ακουω μετα απο ωρες. Θα θελα γνωμες κιαλλες απο ανθρωπους που δεν ειναι στον αυτοματο πιλοτο για ροκ μονο.Το λεω αυτο γιατι φανταζομαι πως ο ροκας δεν θα την παλεψει απ τις πολλες νοτες, οπως συνηθιζεται να λενε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Ομορφιές φίλε μου, ομορφιές :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Ομορφιές φίλε μου, ομορφιές :) :))) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gianniss Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Αντε καιρο ειχαμε να σε ακουσουμε! Οτι καλυτερο εχω ακουσει απο σενα man! Ωραια, ολοκληρωμενη φρασεολογια αλλα και ρυθμικο ''πατημα'' στις μελωδιες σου! Θα ηθελα να στηριξεις πιο πολυ το double time που κανει το backing track σε καποια φαση, αλλα αυτο το λεω απλα επειδη δεν εχω τιποτα αρνητικο να σου πω και εκνευριζομαι :P Ο ηχος της κλασσικης πολυ ωραιος και ''εδεσε'' και πολυ καλα στη μιξη! Η φωνη δικια σου ειναι? Γεια σου Benson! Congratulations dude!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Ευχαριστω ρε Γιαν για τα σχολια. Αυτο με το backing ειναι προβλημα γιατι εσυ θες να τρέχεις οτι εσυ θες κ αυτο δεν σε ακολουθει.Στην πραγματικοτητα σε ακολουθει η μπαντα κ οχι εσυ την μπαντα.Προσπαθησα σε καποια σημεια να το τρεξω οταν ετρεχε κ αυτο.Αν το εστηνα απ την αρχη θα το προσεχα αυτο.Ηταν μπαμ κ κατω ολο, εψαξα μια μπαλαντα την εβαλα ειδα τον οδηγο με τα ακορντα κ το παιξα. Αλλαξα πενα στην ηλεκτρικη κ κλασσικη κ παιζω με μια pickboy jazz 1.5mm οπως επεισης αλλαζω κ την τεχνικη στα χερια μου κ ο ηχος εχει γινει πολυ πιο στρογγυλος κ γλυκος σε αντιθεση με τον λεπτο,πριμο,σκαλιστο που ηταν παλιοτερα.Οσο ασχολεισαι θα αλλαζεις πραγματα. Η φωνη βγαινει οταν παιρνω για τα καλα μπροστα κ παιζει οτι ακουγεται στο οργανο χωρις να περιοριζεται.Αυτο το κανω πολυ καιρο απλα δεν ακουγεται στα ηλεκτρικα.Οπως λεγανε κ οι παλιοι αν αυτο που παιζεις δεν μπορεις να το τραγουδήσεις, δεν ειναι δικο σου(δεν το χεις δουλεψει,δεν βγαινει απο σενα,απ το μυαλο σου και το σωμα σου). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gianniss Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 αν αυτο που παιζεις δεν μπορεις να το τραγουδήσεις, δεν ειναι δικο σου(δεν το χεις δουλεψει,δεν βγαινει απο σενα,απ το μυαλο σου και το σωμα σου). damn right... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2010 Ωραίος αυτοσχεδιασμός και τεχνική σε ένα είδος που τα πράγματα είναι ιδιαιτέρως δύσκολα, ειδικά αν παίζεις πάνω σε backing. Το μόνο που μπορώ να πω για το παίξιμό σου είναι ότι περίμενα να "ξεφύγεις" και λιγάκι μελωδικά. Βέβαια χωρίς μπασίστα/πιανίστα να σε "ακούει" και να παίζει αναλόγως αυτά είναι δύσκολα πράγματα. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση