kotsadoros Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2010 Respect kotsadoros. Αυτο που εχω καταλαβει απο οσα βιντεο σου εχω δει ειναι οτι εχεις παικτικο χαρακτηρα. Μεγαλη μαγκια.Εχεις το tone στα χερια κ οχι στα μηχανηματα η στα οργανα. respect respect σε σενα που ακους τα κλιπακια ;) thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Infernalgr Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2010 Δεν παρατας την Musicman να πιασεις την Suhr Carve καλυτερα? :P :P :P :P Come to the dark side, we have cookies! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2010 δεν τις παρατατε και οι δυο να ερθω να τις παρω εγω? :P RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimgall Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2010 καλυνυχτα μου!! ισως ο καλυτερος παικτης εδω μεσα....μπραβο φιλε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roussos Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2010 δεν τις παρατατε και οι δυο να ερθω να τις παρω εγω? :P ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Αγάπη μου, χρειάζομαι τις κιθάρες μου, όπως εσυ τα παπούτσια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kotsadoros Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2010 καλυνυχτα μου!! ισως ο καλυτερος παικτης εδω μεσα....μπραβο φιλε... νασαι καλα φιλε μου :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2010 Μας ''κοτσαρισες'' και μας πηρες μαζι.......πολυ ωραιος ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Regent Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2010 Φοβερός μικρέ. Εχεις τη ψήφο μου. ;) TO BEER OR NOT TO BEER Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stel Andre Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Ωραιος Κωστα! Mακραν απο τους καλυτερους παικτες εδω συμφωνω απολυτα και δασκαλος για πολλους! Και η απολυτη ισορροπια μυαλου και χεριων. Keep up!! My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasis b Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Αν και μου αρεσε πολυ θα ηθελα να ειχε ενα θεματακι σαν σολο (σαν κυριως μερος). Μπραβο! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση