dimkasta Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Χεχε και ναι δεν δούλευε καν... Δεν το ανέφερα, αλλά σε προηγούμενη "εγχείρηση" είχα κόψει ένα φαινομενικά "άχρηστο" καλωδιάκι στους μαγνήτες και δεν το ξανακολλησα ποτέ επειδή απλά το είχα παρατήσει... σαν τις περιτές βίδες που περισσεύουν ένα πράμα :D Οι active ίσως είναι καλό πράμα στην περίπτωσή μου, αν ακούγονται αυτοί και όχι το φτηνό-ξυλο του ΕΚΟ :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Dim, κάπως έτσι πάει το θέμα με τους EMG, «ακούς» λίγο πολύ τους μαγνήτες- ΟΚ μην φανταστείς ακρότητες. Από την άλλη έχουν το «γκαζάκι» τους λόγο του active οπότε για ένα όργανο αυτής της κατηγορίας, πιστεύω, ότι θα σου κάνουν την δουλειά. Όμως από εκεί και πέρα οι αγαπητοί συνφορουμίτες σίγουρα θα έχουν να προτείνουν πολλά και ενδιαφέροντα all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 κολλα το καλωδιακι ;D ;D ;D και επειδη εχεις αναφερει πολλες φορες το οτι το χες παρατησει, ενισχυτης υπαρχει? www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimkasta Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Mariopol θέλω μια αλλαγούλα. Έτσι κι αλλιώς θέλω να του κάνω κάτι. Πές το καταναλωτική μανία, πές το όπως θέλεις. Χώρια ότι το λυπάμαι έτσι που το βλέπω σε τέτοια κατάσταση... Χεχε τώρα έκανες και την ερώτηση που θα έκανα μετά. Ενισχυτή έχω έναν μικρούλι κιθάρας και παίζω περισσότερο με ακουστικά, οπότε το επόμενο βήμα θα είναι να πάρω και ένα μικρούλι ενισχυτάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 φιλε μου απλως προσπαθω να βοηθησω και να προλαβω καταστροφες! αν βαλεις active και πανω στη χαρα ανοιξεις λιγο το volume θα τα παιξει το ενισχυτακι. καλα εκανα και ρωτησα λοιπον! παραθετω μια κακη photo του δικου μου (Eko manta '75) στο οποιο δεν αλλαξα τιποτα εκτως του αισθητικου μερους! δεν σου λεω να κανεις κατι τετοιο αλλα πιστευω οτι ενα καινουργιο μπασακι οχι κατ΄αναγκη ακριβο θα σου κεντρισει το ενδιαφερον και θα σου μεινει και το εκο !!! εγω το εχω για την πλακα μου περισσοτερο και πηρα ενα μικρο behringer για να το ακουω κι ολας! αυτα! www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση