ignantios Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Eφυγε απο την di-marzio και που να πηγε? http://www.seymourduncan.com/products/electric/stratocaster/stks10_yjm_fury/ RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spiros69 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Κοιτα τωρα να δεις...ευχαριστουμε για την ενημερωση φιλε μου... seven deadly sins.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikos17m Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Πιστευω θα ειναι σχεδον ολοιδιοι με τους Dimarzio.Αυτο παντως δεν επρεπε να γινει κατα την γνωμη μου μετα απο τοσα χρονια να αλλαξεις μαγνητες και ειδικα ο malmsteen που με τον hs-3 και yjm εχει γραψει ιστορια.Να τι κανουν τα λεφτα.Τεσπα αν τους παρει κανεις ας κανει και κανα review. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Άμα δεν πουλάνε οι δίσκοι... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Άμα δεν πουλάνε οι δίσκοι... ...............φταινε οι μαγνητες........... ;D RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikos17m Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 ειναι η ιδεα μου ή Fender YJM strat me Seymour Duncan μου ακουγετε καπως εως αρκετα λαθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 ...............φταινε οι μαγνητες........... ;D Βασικά θα λεγα ότι, βρίσκεις έσοδα από αλλού, αλλά κι αυτό... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Βασικά θα λεγα ότι, βρίσκεις έσοδα από αλλού, αλλά κι αυτό... εχεις τα δικια σου...... ;) RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 ειναι η ιδεα μου ή Fender YJM strat me Seymour Duncan μου ακουγετε καπως εως αρκετα λαθος? γιατι μπορουσες να φανταστεις petrucci μετα απο ibanez σε music man και frank gambale σε yamaha? ειναι ομως πολλα τα λεφτα,ο καλυτερος ομως ητανε ο alex skolnick που μια επαιζε με seymour duncan tb-4 μια με paf αναλογα τα λεφτα .....αλλα παντα ειχε τον ηχο του οποτε μην ανησυχουμε την βρισκουν αυτοι την ακρη......εξαλλου αγαπημενη κιθαρα του satriani ειναι μια που φοραει seymour duncan pearly gates........αλλα δεν το φωναζουμε αυτο γιατι αλλος ειναι ο σπονσορας RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Η κινηση αυτη βολευει τη Seymour Duncan καθως οι Μονοι της μαγνητες και ιδιαιτερα οι Single coil-Hum canceling δεν ειναι ιδιαιτερα γνωστοι...Επιστρατευουν λοιπον το πιο χαρακτηριστικο ηχο σε αυτο το ειδος...Καλη μεταγραφη θα ελεγα... Φιλτατε Ιγνατιε γνωστο πως η Seymour Duncan παραγει μαγνητες και η Dimarzio πλαστικοσακουλες... :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση