IORDANID Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Έχει δοκιμάσει κάποιος την Lexicon Omega με WIN 7? Στο site δεν υπάρχουν νέοι drivers και αναρωτιέμα αν την έχει δοκιμάσει κανείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gustone Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Και εγώ σκεφτομαι να το δοκιμάσω, αλλα περιμενα να το κάνει κάποιος άλλος πρώτα! ;D ;D Με τι την δουλεύεις τώρα? Εχεις τίποτα προβλήματα? Πάντως αν το κάνεις θα ήθελα να ξέρω εντυπώσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IORDANID Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Σε XP την έχω. Ένα πρόβλημα ήταν κάποια στιγμή με το κλείσιμο του υπολογιστή ήθελε επανεκκίνηση και η κάρτα. Λύθηκε χωρίς να καταλάβω πως. Και ένας ακόμα ο θόρυβος στο output level που διορθώθηκε με καθαρισμό. Τώρα όλα καλά. Vista δεν δοκίμασα ποτέ. Ένας γνωστός με την ίδια κάρτα έβαλε vista και ξαναγύρισε σε XP. Τώρα για τα WIN 7 ας μας πει ο πρώτος που το ριψοκινδύνεψε..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gustone Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Και ένας ακόμα ο θόρυβος στο output level που διορθώθηκε με καθαρισμό. Και εγώ είχα το ιδιο προβλημα,αλλα επίσης έχω και το πρόβλημα ότι τα χρ δεν με αφήνουν να την δουλέψω με το χαμηλότερο latency κάτι που μετά απο ψάξιμο έμαθα οτι στα vista δεν υπάρχει τέτοιο προβλημα! Επειδή όμως δεν μου γεμίζουν το μάτι, έλεγα να βάλω τα 7! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IORDANID Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2010 Ασχολήθηκα με το θέμα. Παίζει μια χαρά η κάρτα στα 32 bit. Στα 64 bit δεν παίζουν οι drivers. Έστησα το sonar στα 64bit και δεν αναγνώριζε την Omega. Το έστησα ξανά στα 32bit και όλα καλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tassos1978 Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2010 Στα 64 bit δεν παίζουν οι drivers Κλασσικά... αγοράζεις RAM 4 - 6 - 8 GB και τη βάζεις στο ράφι... https://www.youtube.com/@tassos1978/videos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση