Stratmeister Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2004 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2004 Έλεγα να παραγγείλω αυτόν τον ενισχυτή από τον Thomann, όπου έχει γύρω στα 340 ευρώ + μεταφορικά αλλά λέει ότι περιλαμβάνει και το footswitch. Ένας φίλος μου είπε ότι ο Νάκας τον έχει σε παρόμοια τιμή, αλλά δεν βλέπω να τον έχουν στο site τους (τι πρωτότυπο αλλά τέλος πάντων). Ξέρει κανένας αν ο Νάκας τον δίνει επίσης με το footswitch; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2004 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2004 Δεν έχω δει ποτέ οτιδήποτε από Line6 στο Νάκα, πρώτη φορά το ακούω! Απ' ότι ξέρω πάντως, ο συγκεκριμένος ενισχυτής έρχεται εργοστασιακά με το footswitch οπότε θα συμπεριλαμβάνεται στην τιμή οποιουδήποτε καταστήματος (διορθώστε με αν κάνω λάθος). Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stratmeister Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2004 OP Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2004 Πάντως και στο site της Line6 που κοίταξα τώρα λέει ότι αντιπρόσωπος είναι ο Νάκας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2004 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2004 Εγώ έχω μείνει στον Ζοζέφ ως αντιπρόσωπο της Line6 αλλά για να το λες ότι είναι πλέον ο Νάκας (και να το έχει και στο site της εταιρίας), μάλλον έτσι θα είναι το πράγμα... Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stratmeister Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2004 OP Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2004 Φαντάσου να ειναι και ξανθιά :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-interpaul Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2004 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2004 ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ FOOTSWITCH ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΛΑΚΑ? ΕΙΣΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΞΑΝΘΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ '' ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΟΡΙΑ...ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΟΝΤΙΣΙΟΝ ΓIA MODELLING?" E ΡΕ ΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GKETS Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2010 o νακας ειναι πραγματι ο αντιπορσωπος της line 6. ο spyder4 των 75 w κοστιζει 360 ευρω χωρις ομως το footswich το οποιο κοστιζει 110. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nexarulhu Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2010 6 years later EXPECT THE UNEXPECTED... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GKETS Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2010 κατσε ρε μεγαλε..ακομα προσπαθω να βγαλω ακρη με το σαιτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση