musiccankill Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια! Όντως αυτό το είδος τα λέει συνήθως πιό χύμα όλα τα νοήματα παρολαυτα πιστεύω πως κάτι που θέλω να πώ στο τέλος στο κομμάτι μου λίγοι το έχουν καταλάβει γιατί έχει σχέση με κάτι που έχει γίνει στην προσωπική μου ζωή. Thanks again παιδιά!!! D.I.Y. and save the world :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Eπ, πως μου ξέφυγε εμένα αυτό :P Μπράβο σου φίλε μου, μου άρεσε στιχουργικά και μουσικά και χάρηκα που άκουσα και κάτι διαφορετικό :) Είναι ό,τι καλύτερο να υπάρχει ποικιλία ακουσμάτων σε ένα μουσικό σάιτ, όπως αυτό. Συνέχισε, νομίζω ότι έχεις μεγάλες δυνατότητες . Και κάτι άλλο: όρθιος και με χαλαρούς τους ώμους τραγουδάς πολύ καλύτερα, να το ξέρεις ;) https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
musiccankill Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2010 Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή!Αυτό με τους όμους δεν το ήξερα! D.I.Y. and save the world :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση