Προς το περιεχόμενο

Έφηβοι ώρα μηδέν...

musiccankill

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπών αυτό είναι ένα κομματάκι που έγραψα εδώ στο σπίτι χωρίς σοβαρό εξοπλισμό διστυχώς...

Περιμένω τις γνώμες σας και τα σχόλιά σας!!!

Επίσης περιμένω και όσες συμβουλές υπάρχουν ώστε να βελτιωθώ!!!

Thnx!!!

efivoi_wra_miden.mp3

D.I.Y. and save the world :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν. Γενικώς, μου άρεσε πολύ. Με το μόνο που έχω διαφωνία είναι το πώς χρησιμοποιείς τη φωνή σου. Και αυτό γιατί το 90% των ελληνικών hip hop συγκροτημάτων ραπάρουν με αυτόν ακριβώς τον τρόπο. Θα ήθελα πολύ να ακούσω κάτι με τόσο ωραία αρμονία και στίχους, όπως το κομμάτι σου, να διαφοροποιείται στο στυλ της φωνής.

Ενωμοτάρχης

Αυτές οι καμπάνες είναι μάλλον χαρακτηριστικό σε όλα τα underground hip hop τραγούδια (και όχι μόνο) Πρόσεξε λίγο τα VST σου γιατί ακούγονται αρκετά ψεύτικα (τα ντραμς και το μπάσο και σε μερικές φορές και το πιάνο) και προσπάθησε να βρεις κάποια άλλα πιο real thnig... Μου αρέσουν οι δυναμικές σου (εκεί που μπαίνουν τα phaser) και το εφέ στην φωνή...

...το 90% των ελληνικών hip hop συγκροτημάτων ραπάρουν με αυτόν ακριβώς τον τρόπο.

Είναι που όλοι έχουν επηρεαστεί από 4 συγκροτήματα όλα και όλα οπότε λογικό είναι να θυμίζουν ένα από τα 4!!! Ή FFC (καλή ώρα) ή ΖΝ ή Active Member ή TXC...

LA ROJΑ ARMADA

Beat στυλ ελληνικό  ;D

Δεν μου άρεσε το echo στο "αυτοί πριν από εμάς" γύρω στο 2:37.

Μου φαίνεται μπαίνεις σταδιακά στο κομμάτι, passion-wise, στα φωνητικά.

Τη φωνή την ηχογραφείς καθήμενος;

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές και τα σχόλια παιδιά!

Την φωνή σαυτό όντως την ηχογράφισα καθιστός αν και ξέρω ότι δεν βγαίνει καλά!

Δεν είναι το στυλ μου αυτό που ανέβασα απλά αυτό βρήκα μπροστά μου και ανέβασα.

Εγώ low bap k ροκ με ραπ στίχους γράφω συνήθως!

D.I.Y. and save the world :D

Πολύ ομορφο απο μουσικής αποψης και ερμηνευτικα.

Αλλα γενικα στο είδος αυτο (οπως και σε σχεδον όλα τα είδη πλεον) λείπει η "λογοτεχνία" απο τους στίχους. Πολύ straight τα νοήματα, δε διαφέρουν απο ενα μανιφεστο, απο μια εξομολόγηση σε καποιον φίλο κτλ. Θα προτιμούσα κατι που να με εκπληξει, να με διδάξει αισθητική.

Δεν εννοω το δικο σου κομματι, εσύ είσαι σε καλό δρόμο, αλλα για τους στίχους που (δεν) υπάρχουν πλεον. Δε μας λενε πλεον κάτι που δεν εχουμε σκεφτει και μονοι μας. Ουτε καν τα παρουσιαζουν με ομορφο τρόπο.

Εγώ πάλι θεωρώ ωραίο που αυτό το είδος λέει τα νοήματα έτσι ωμά χωρίς να ψάχνεις "τι θέλει να πει ο ποιητής"....

LA ROJΑ ARMADA

Οκ δεκτό, αλλά να το πω λίγο υπερβολικα για να δωσω πιο καθαρα το point μου, αυτό το κάνω και μονος μου.

Είτε με τον έναν τρόπο είτε με τον άλλον όμως υπάρχουν ακροατές για όλα τα είδη οπότε δεν υπάρχει αντιδικία... Να κάνω και εγώ πιο ξεκάθαρο το point μου... Μου αρέσει που υπάρχει και ΕΝΑ είδος που τα δίνει τα νοήματα ωμά και υπάρχουν και ΑΛΛΑ είδη που τα δίνουν πιο ποιητικά!!!

LA ROJΑ ARMADA

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου