musiccankill Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Λοιπών αυτό είναι ένα κομματάκι που έγραψα εδώ στο σπίτι χωρίς σοβαρό εξοπλισμό διστυχώς... Περιμένω τις γνώμες σας και τα σχόλιά σας!!! Επίσης περιμένω και όσες συμβουλές υπάρχουν ώστε να βελτιωθώ!!! Thnx!!! efivoi_wra_miden.mp3 D.I.Y. and save the world :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Λοιπόν. Γενικώς, μου άρεσε πολύ. Με το μόνο που έχω διαφωνία είναι το πώς χρησιμοποιείς τη φωνή σου. Και αυτό γιατί το 90% των ελληνικών hip hop συγκροτημάτων ραπάρουν με αυτόν ακριβώς τον τρόπο. Θα ήθελα πολύ να ακούσω κάτι με τόσο ωραία αρμονία και στίχους, όπως το κομμάτι σου, να διαφοροποιείται στο στυλ της φωνής. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Αυτές οι καμπάνες είναι μάλλον χαρακτηριστικό σε όλα τα underground hip hop τραγούδια (και όχι μόνο) Πρόσεξε λίγο τα VST σου γιατί ακούγονται αρκετά ψεύτικα (τα ντραμς και το μπάσο και σε μερικές φορές και το πιάνο) και προσπάθησε να βρεις κάποια άλλα πιο real thnig... Μου αρέσουν οι δυναμικές σου (εκεί που μπαίνουν τα phaser) και το εφέ στην φωνή... ...το 90% των ελληνικών hip hop συγκροτημάτων ραπάρουν με αυτόν ακριβώς τον τρόπο. Είναι που όλοι έχουν επηρεαστεί από 4 συγκροτήματα όλα και όλα οπότε λογικό είναι να θυμίζουν ένα από τα 4!!! Ή FFC (καλή ώρα) ή ΖΝ ή Active Member ή TXC... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Beat στυλ ελληνικό ;D Δεν μου άρεσε το echo στο "αυτοί πριν από εμάς" γύρω στο 2:37. Μου φαίνεται μπαίνεις σταδιακά στο κομμάτι, passion-wise, στα φωνητικά. Τη φωνή την ηχογραφείς καθήμενος; Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
musiccankill Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές και τα σχόλια παιδιά! Την φωνή σαυτό όντως την ηχογράφισα καθιστός αν και ξέρω ότι δεν βγαίνει καλά! Δεν είναι το στυλ μου αυτό που ανέβασα απλά αυτό βρήκα μπροστά μου και ανέβασα. Εγώ low bap k ροκ με ραπ στίχους γράφω συνήθως! D.I.Y. and save the world :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Μια χαρά τα πήγες πάντως, keep it up ;) 8) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Πολύ ομορφο απο μουσικής αποψης και ερμηνευτικα. Αλλα γενικα στο είδος αυτο (οπως και σε σχεδον όλα τα είδη πλεον) λείπει η "λογοτεχνία" απο τους στίχους. Πολύ straight τα νοήματα, δε διαφέρουν απο ενα μανιφεστο, απο μια εξομολόγηση σε καποιον φίλο κτλ. Θα προτιμούσα κατι που να με εκπληξει, να με διδάξει αισθητική. Δεν εννοω το δικο σου κομματι, εσύ είσαι σε καλό δρόμο, αλλα για τους στίχους που (δεν) υπάρχουν πλεον. Δε μας λενε πλεον κάτι που δεν εχουμε σκεφτει και μονοι μας. Ουτε καν τα παρουσιαζουν με ομορφο τρόπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Εγώ πάλι θεωρώ ωραίο που αυτό το είδος λέει τα νοήματα έτσι ωμά χωρίς να ψάχνεις "τι θέλει να πει ο ποιητής".... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Οκ δεκτό, αλλά να το πω λίγο υπερβολικα για να δωσω πιο καθαρα το point μου, αυτό το κάνω και μονος μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Οκ δεκτό, αλλά να το πω λίγο υπερβολικα για να δωσω πιο καθαρα το point μου, αυτό το κάνω και μονος μου. Είτε με τον έναν τρόπο είτε με τον άλλον όμως υπάρχουν ακροατές για όλα τα είδη οπότε δεν υπάρχει αντιδικία... Να κάνω και εγώ πιο ξεκάθαρο το point μου... Μου αρέσει που υπάρχει και ΕΝΑ είδος που τα δίνει τα νοήματα ωμά και υπάρχουν και ΑΛΛΑ είδη που τα δίνουν πιο ποιητικά!!! LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση