Προς το περιεχόμενο

Σπανια Les paul thinline 88'

Andreas134

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα εχω στην κατοχη μου την συγκεκριμενη κιθαρα και θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις παραπανω πληροφοριες για το μοντελο καθως εχω ακουσει οτι ειναι πολυ σπανια παραγωγη. Ειναι μοντελο του 88' και φοραει δυο mini humbcks μαλλον emg. Ευχαριστω!

http://s238.photobucket.com/albums/ff159/daveclemo/Gibson%20Les%20Paul%20thinline/?action=view&current=1988GibsonLesPaulthinline.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν εχω ξαναδει τετοια Les Paul...δε ξερω ποσο συλλεκτικη ειναι (οχι και πολυ), σπανια ομως πρεπει να ειναι. Περαν των μαγνητων η γεφυρα ειναι σιγουρα αξια αναφορας.

Hint: Βαλε το thinline στον τιτλο, ετσι θα νομισει ο περισσοτερος κοσμος οτι εχεις απλα μια κλασσικη LP του 88.

Τι να σου πω....την ανταλλασα με μια ιδια :-* :-*

Απο πολυ βαρη ηχο μεχρι bluesy αυτο που αγαπαω πιο πολυ ειναι η ταστιερα της και το σκασιμο ;D

Απο music outlet στο γερμανικο ebay την πηρες ε? Εχει ωραια πραματακια ο τυπος, αλλα εδω και ενα χρονο εχει εκτιναξει τις τιμες στα υψη...

Sickly-sweet, pink, and not for everybody

• 1 μήνα αργότερα...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου