Andreas134 Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Καλησπερα εχω στην κατοχη μου την συγκεκριμενη κιθαρα και θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις παραπανω πληροφοριες για το μοντελο καθως εχω ακουσει οτι ειναι πολυ σπανια παραγωγη. Ειναι μοντελο του 88' και φοραει δυο mini humbcks μαλλον emg. Ευχαριστω! http://s238.photobucket.com/albums/ff159/daveclemo/Gibson%20Les%20Paul%20thinline/?action=view¤t=1988GibsonLesPaulthinline.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Δεν εχω ξαναδει τετοια Les Paul...δε ξερω ποσο συλλεκτικη ειναι (οχι και πολυ), σπανια ομως πρεπει να ειναι. Περαν των μαγνητων η γεφυρα ειναι σιγουρα αξια αναφορας. Hint: Βαλε το thinline στον τιτλο, ετσι θα νομισει ο περισσοτερος κοσμος οτι εχεις απλα μια κλασσικη LP του 88. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Andreas134 Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Βασικα η δικη μου εχει Tune-o-matic γεφυρα. Ναι ουτε εγω την εχω ξαναδει μονο 2 ατομα απο ιντερνετ που λενε οτι εχουν την ιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
darshan Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Ομορφούλα... Πως παίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Andreas134 Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Τι να σου πω....την ανταλλασα με μια ιδια :-* :-* Απο πολυ βαρη ηχο μεχρι bluesy αυτο που αγαπαω πιο πολυ ειναι η ταστιερα της και το σκασιμο ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
darshan Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Les Paul Studio Lite? Καλόπαιχτη όπως και να'χει. Μα πόσα μοντέλα έχει βγάλει η Gibson? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stinky Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Απο music outlet στο γερμανικο ebay την πηρες ε? Εχει ωραια πραματακια ο τυπος, αλλα εδω και ενα χρονο εχει εκτιναξει τις τιμες στα υψη... Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Andreas134 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2010 μετα απο λιγο research βρηκα οτι δεν υπαρχουν πανω απο 100 τετοια μοντελα ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση