Stinky Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Ξερει κανεις αν η E-MU 0202 usb ειναι συμβατη με Windows Vista και Windows 7? Σκεφτομαι να αγορασω μια, αλλα θελω να ειμαι σιγουρος. Προς το παρον χρησιμοποιω Vista αλλα σκεφτομαι να αναβαθμισω σε 7 Στο σιτε της E-MU http://www.emu.com/products/product.asp?category=610&subcategory=611&product=15186&nav=technicalSpecifications αναφερει : Microsoft® Windows® XP (SP 2 or greater) or Windows XP x64. Μπορει καποιος να βοηθησει? Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panos_chem85 Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 ναι είναι, την έχω εγώ σε vista..μια χαρά παίζει! και σε 7 δν νομίζω να έχει πρόβλημα!τίμιο και ακιόπιστο μηχανηματάκι για τα λεφτά του! με guitar rig, amplitube και nuendo τα έχει βγάλει τα λεφτά του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johndelover Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Γεια σου φιλε ! Εχω και εγω μια καρτα της EMU την 1616pci. Απο οτι ειδα στο site της εταιριας δεν εχουν βγαλει drivers για Windows 7. Ωστοσο αναφερουν οτι οι drivers για Vista δουλευουν μια χαρα στα windows 7. Μπες στο site και ψαξε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stinky Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 OK! Ευχαριστω πολυ παιδες! Την εκλεισα απο εναν συμφορουμιτη. Γενικα δεν την εχω ψαξει με το ποσο καλες ειναι, γενικα διαβασα καλουτσικα reviews, και προοριζεται για διασκεδαση, κανα jamaki και αλλα τετοια :P Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση