Προς το περιεχόμενο

GT-8, Pod XT Live και Vox Tonelab - ποιοι τα εχουν;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 21
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

μην πεις για λαμπατο ενισχυτη.......θα ειναι off topic...το εχουμε εξαντλησει αλλου το θεμα....(αν το αχ,αχ ειναι γι αυτο... :wink: )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

:D :D :D με προλαβες..

αν και πιστευω πως αν ησουν στη θεση μου θα το εγραφες σε ολα τα θεματα απτην χαρα σου :wink:

προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!

Παντως αυτα τα πολυεφφε πάιζουν πολύ καλά με full range ηχεία ή ενισχυτές για keyboard ...

Το GT-8 είναι πολυ καλλίτερο απο το GT-6 και στον ήχο και στην ευκολία χρήσης

Παιδια, ευχαριστω παρα πολυ, πραγματικα βοηθησατε τρομερα!

Ο φιλος μου τελικα πηρε τη GT8 (ας ειναι καλα τα πολλα εφε) κι εγω απο τις δοκιμες που εκανα κατεληξα........Οπου να ναι θα παραγγειλω το POD XT απο Thomann!Μ'αρεσε πολυ τελικα..

Thanx και παλι, Noiz rules!

Λοιπόν!

Όλα τα εφέ που κυκλοφορούν έχουν προαποθηκευμένους ήχους,τέτοιους ώστε να πουλάνε.Τί εννοώ;Πας δηλαδή αποφασισμένος να αγοράσεις μια πεταλιέρα και όταν τη δοκιμάζεις παθαίνεις πλάκα.

Αφού την αγοράσεις, πας να τζαμάρεις με σχήμα που έχει άλλη μια κιθάρα ή πλήκτρα και ακούς μια βαβούρα.Και τότε ξενερώνεις...

Έτσι έπαθα εγώ μόλις πήρα τη GT8 το περασμένο Πάσχα.

Και έπρεπε να ψάξω τους ήχους μου πάρα πολύ για να αρχίσω να καταλήγω κάπου.Τώρα βέβαια την έχω μάθει τέλεια και είμαι υπερευχαριστημένος.

Γι αυτό προτείνω να μην πας σε μαγαζιά να δοκιμάσεις πεταλιέρες,αλλά να βρεις κάποιον κάτοχο..Και αφού καταλήξεις σε κάποια, αγορασέ τη από το ebay.

Αυτά..

ολα τα μηχανηματα "βγαζουν" ακριβως οτι τους "βαλεις",με αλλα λογια αν καθισεις & προγραμματισεις σωστα (& σε αυτο η ΠΕΙΡΑ ειναι πολυτιμος συμβουλος) οποιδηποτε μηχανημα εχει καποιες βασικες προδιαγραφες θα βγαλεις καλο ηχο :wink:

δεν φταινε τα μηχανηματα αν δεν ξερουμε να τα χρησιμοποιησουμε.... :wink:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Εμενα παλι ολες οι εργοστασιακες ρυθμισεις μου φαινονται απαραδεκτες!

Μονο οταν το προγραμματισω εγω βγαζει τον ηχο που θελω και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.....την GT8 εχω αλλα μεχρι να καταφερω να βγαλω ηχο και να αξιοποιησω ενα ποσοστο των δυνατοτητων της περασαν τα τελευταια 4 χρονια απο τα χερια μου ενα Zoom 3000 (Αθλιο) ενα Boss ME-50 και μια GT-6.....με τα προηγουμενα δεν ημουν ευχαριστημενος .....γιατι οσο "κακα" και να ηταν μερικα μηχανηματα δεν μπορεσα να τα αξιοποιησω σωστα.....οποτε μην τα ριχνουμε ολα στα μηχανηματα..... :wink:

ολα τα μηχανηματα "βγαζουν" ακριβως οτι τους "βαλεις"' date='με αλλα λογια αν καθισεις & προγραμματισεις σωστα (& σε αυτο η ΠΕΙΡΑ ειναι πολυτιμος συμβουλος) οποιδηποτε μηχανημα εχει καποιες βασικες προδιαγραφες θα βγαλεις καλο ηχο :wink:

δεν φταινε τα μηχανηματα αν δεν ξερουμε να τα χρησιμοποιησουμε.... :wink:[/quote']

¶ρα συμφωνείς ότι δεν μπορείς να κρίνεις μια πεταλιέρα βάσει των presets που έχουν, ούτε να καταλάβεις τον ήχο που μπορούν να βγάλουν μετά από τροποποιήσεις, έτσι; Και για κάποιον άπειρο, αυτό δεν είναι κάτι δεδομένο.

Επίσης αν καταφέρεις να χρησιμοποιήσεις τη GT8 όπως πρέπει από την πρώτη κιόλας μέρα, εγώ πραγματικά σου βγάζω το καπέλο.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου