3D Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Κιθαρίστας δεν είμαι αλλα κάποτε σκάρωσα αυτό το κομματάκι . Στα τύμπανα ο Λέας , σε ολα τ'άλλα εγω . Για ρίξτε ενα αυτί ... ! 03_-_No_nostalgia.mp3 He,that he knows the much and his mind downloads.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Λάτρεψα την εισαγωγή! Γενικά το κομμάτι κυλάει πολύ όμορφα και η παραγωγή είναι προσεγμένη. Και δεν είσαι και κιθαρίστας ε; ;D https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Κιθαρίστας δεν είμαι αλλα κάποτε σκάρωσα αυτό το κομματάκι . Στα τύμπανα ο Λέας , σε ολα τ'άλλα εγω . Για ρίξτε ενα αυτί ... ! Όσο δεν είσαι εσύ κιθαρίστας, άλλο τόσο είμαι εγώ ο Paul Mckartney. Super!. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
3D Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2010 Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια ! He,that he knows the much and his mind downloads.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση