Nikoubis Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Μαόνι? ;D Αν το εκανε αυτο θα μιλουσαμε το ΑΠΟΛΥΤΟ μεταλ πεταλι. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Ξερω οτι το θεμα με τα true bypass, εχει συζητηθει εκτενως! αλλα η δικη μου γνωμη παραμενει οτι εαν εχεις 2-3 πεταλια που "ρουφανε" σημα , ειδικα αν παραμενουν την περισσοτερη ωρα κλειστα(eg.tuners,phasers,wha,tremolos etc) σου κανουνε το σημα μ@@νι! Αν εχεις και δυο μετρια καλωδια χεστα . Ολα αυτα δουλευουν συσωρευτικα! Τωρα αν εχεις ενα tuner μονο που δεν ειναι true bypass, δεν τρεχει και τιποτα! Αλλα οταν καθε φορα που αγοραζεις ενα πεταλι λες "μοδα ειναι θα περασει" τοτε καποια στιγμη οταν θα βαλεις "καρφι" την ακριβη(ενδεχομενως) κιθαρα σου, στον ακριβο(ενδεχομενως) ενισχυτη, καταλαβαινεις τι εχανες τοσο καιρο! Anyway αποψεις ειναι αυτες δεν θα σκασουμε κι'ολας! :D Να περναμε καλα και να τα κουβεντιαζουμε! :) το μεγαλο καλο του BOSS TUNER ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο,δηλ.οτι αν εχεις tbp πεταλια "ζωντανευει" το σημα που αλλοιως θα πεθαινε αν ειχες μονο tbp πεταλια ,ενα-δυο-τρια πεταλακια με καλα buffers (οπως τα BOSS) ειναι must αν εχεις πολλα πεταλια. ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Μόλις είδα και αυτό: http://www.tcelectronic.com/PolyTune.asp Και μία τιμούλα: http://www.dv247.com/guitars/tc-electronic-polytune--70750 Καλο... Το περιμενα ακριβοτερο :D What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Καλο... Το περιμενα ακριβοτερο :D XΟΛΙ ΣΜΟΟΥΚ, Μπάτμαν!! :o :o Εγώ να δεις! Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Βλέπω να το χτυπάω το τι-σι. Είναι γκατζετάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 XΟΛΙ ΣΜΟΟΥΚ, Μπάτμαν!! :o :o Εγώ να δεις! Ah wont one :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanocaster Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Μόνο εγώ βρίσκω οποιοδήποτε πεταλοκουρδιστήρι πέραν του Boss (και μάλιστα συγκεκριμένα το TU-2) αντιαισθητικό; ??? ??? ??? Προσπάθησα πολύ να κοιτάξω κάποιο άλλο για την πεταλιέρα μου, αλλά όλα μου φάνηκαν τόσο άσχημα που προτίμησα να δώσω κοντά τα διπλά τα λεφτά για το Boss... :-[ :-[ ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2010 Εγω παλι βλεποντας τα 10 ευρω διαφορα του Polytune με το κλασσικο Boss, λεω γιατι οχι? ;) Αναρωτιεμαι τι ρολο να βαραει το usb απο πανω... Ουτε το manual δεν εχουν ακομα στην tc... What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση