Babtua Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 ... και το δεύτερο... funkout.mp3 Αρβύλες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Έπαιξα κι εγω ένα μικρούλι διάρκειας ενός λεπτού στο funk. Καρφί στην κάρτα ήχου με ένα squier jazz bass vintage mod και χορδές 2 ετών!.. ;D Όλο one take χωρίς να έχω προσχεδιάσει κάτι.. noiz_bassjam_-funky-longshadow.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alcodog Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Mπαίνω ρε γαμώτο στον πειρασμό να τα ακούσω, αλλά θα συγκρατηθώ!!! ;D Με την πρώτη ευκαιρία θα πάω σε κανα φίλο να γράψω κι εγώ τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 ααα τα καινούρια θα τα ακούσω όταν πάω σπίτι :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Πω ρε φίλε αν ακούσεις τα κομμάτια στη σειρά θα ακούσεις 3 (προς το παρών) ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικά κομμάτια... Και νομίζω ότι το δικό μου είναι το πιο προβλέψιμο!!! :P :P :P LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Babtua Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Πω ρε φίλε αν ακούσεις τα κομμάτια στη σειρά θα ακούσεις 3 (προς το παρών) ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικά κομμάτια... Και να σκεφτείς ότι ο καθένας μας θα μπορούσε να παίξει και πολλά διαφορετικά πράγματα στο ίδιο κομμάτι. Ακούγοντας τα backing tracks, εγώ τουλάχιστον είχα πολλές ιδέες για το γενικότερο groove του καθενός, αλλά ηχογράφησα μόνο τη μία γιατί ήταν αργά και νύσταζα... αν έχω όρεξη αργότερα μπορεί να ηχογραφήσω και καμία ακόμα. Πάντως ακούγοντας και τα άλλα, δε με επηρεάζουν - σκέφτηκα εντελώς διαφορετικά πράγματα... Αρβύλες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Εγώ σκέφτηκα πως γίνεται ο Longshadow να έχει τέτοιο απίστευτο ήχο καρφί στην κάρτα ήχου!!!!Εγώ έγραψα άλλο ένα κανάλι σολάροντας αλλά αποφάνθηκα να δουλέψω όπως θα τζάμαρα για να μην το χαόσω... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Εγώ σκέφτηκα πως γίνεται ο Longshadow να έχει τέτοιο απίστευτο ήχο καρφί στην κάρτα ήχου!!!! Πρέπει να ναι οι φήμες ότι έχει δάχτυλα. Δεν το χω ακούσει ακόμα, αλλά περιμένω ότι μάλλον θα με κάνει να ντρέπομαι που ανέβασα :D Και να σκεφτείς ότι ο καθένας μας θα μπορούσε να παίξει και πολλά διαφορετικά πράγματα στο ίδιο κομμάτι. ...Πάντως ακούγοντας και τα άλλα, δε με επηρεάζουν - σκέφτηκα εντελώς διαφορετικά πράγματα... Αυτό είναι και το ενδιαφέρον. Το με πόσους διαφορετικούς τρόπους μπορεί να το δει ο καθένας. Εγώ δε θέλω να τα ακούσω θα επηρεαστώ στάνταρ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 με κάνει να ντρέπομαι που ανέβασα Si Si senorita.... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Babtua Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2010 Καρφί στην κάρτα ήχου Εχεις βάλει και κανα chorus; Ανεβαίνοντας ψηλά νομίζω ότι ακούω ένα modulation εφέ - που του πάει κι εκπληκτικά! Αρβύλες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση