Προς το περιεχόμενο

boss gt10 vs rp1000 vs x3 pod live vs digitech gnx 400 vs tc electronic g-major

aris 17561

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα midi μη σε απασχολουν ακόμα...Με το usb που εχει εισαι καλυμενος στη χρηση με υπολογιστη εκτος και αν θες να αλλάζεις κανάλια σε ενισχυτη που δεν νομιζω...

τι ειναι τα καναλια ? εμενα ο ενυχητης μου εχει ενα καθαρο και οταν βαλεις την παραμορφωση τοτε εχεις 3 επιλογες...ενα vintage distortion , ena modern kai ενα ενδιαμεσο... οποτε τι καναλια θα αλλαζω.... επισης θελω αυτο που θα παρω να ειναι καλο αφου μια φορα εχω σκοπο να παρω κατι τετοιο ...μετα δεν θα ξαναασχοληθω...αλλα λεω και παλι... αν ειναι συμβθβαζομαι και με πεταλακια... το θεμα ειναι οτι εγω θελω απο οτι παρω τελικα να μπορω να ακουω ενα συγκροτημα και να μπορω καπου στο περιπου να προσωμειωνω τον ηχο του... δηλαδη τωρα μου την εχει βαρεσει και παιζω dream theater αρκετα... οκ ????

παιζω με σκετο ενυσχητη λοιπον... οποτε ουτε ντιλει ουτε σαστειν ουτε τιποτα... αν ειχα ομως μια καλη πεταλιερα φανταζομαι θα μπορουσα να φτιαξω ενα ηχο που θα ερχοταν κοντα... αυτο με πεταλακια θα μπορουσα να το κανω ? και αν ναι... με τα ιδια πεταλακια θα μπορω να παιξω και slayer ? iced earth ? metallica ? the haunted ? bon jovi ? κοντολαζο ? κλωναριδη ? john tiki ? αντζελα δημητριου ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 63
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

το μιντι θα σε βοηθουσε να μπορεσεις να συνδεσεις πολλες συσκευες μαζι πχ εφφεδιερες...δηλαδη ακομα και τελειως αποτυχημενη να ειναι μια αγορα σου ενα ηχο να εχεις βρει να σ αρεσει μπορεις να τον συνδιασεις με τους αλλους καλυτερους απο αλλες συσκευες..μπακαλιστικα λογια τωρα...αλλα αφου δε τα γνωριζεις αυτα μη κοιτας καν κατι σε rack...

τι ειναι τα καναλια ? εμενα ο ενυχητης μου εχει ενα καθαρο και οταν βαλεις την παραμορφωση τοτε εχεις 3 επιλογες...ενα vintage distortion , ena modern kai ενα ενδιαμεσο... οποτε τι καναλια θα αλλαζω.... επισης θελω αυτο που θα παρω να ειναι καλο αφου μια φορα εχω σκοπο να παρω κατι τετοιο ...μετα δεν θα ξαναασχοληθω...αλλα λεω και παλι... αν ειναι συμβθβαζομαι και με πεταλακια... το θεμα ειναι οτι εγω θελω απο οτι παρω τελικα να μπορω να ακουω ενα συγκροτημα και να μπορω καπου στο περιπου να προσωμειωνω τον ηχο του... δηλαδη τωρα μου την εχει βαρεσει και παιζω dream theater αρκετα... οκ ????

παιζω με σκετο ενυσχητη λοιπον... οποτε ουτε ντιλει ουτε σαστειν ουτε τιποτα... αν ειχα ομως μια καλη πεταλιερα φανταζομαι θα μπορουσα να φτιαξω ενα ηχο που θα ερχοταν κοντα... αυτο με πεταλακια θα μπορουσα να το κανω ? και αν ναι... με τα ιδια πεταλακια θα μπορω να παιξω και slayer ? iced earth ? metallica ? the haunted ? bon jovi ? κοντολαζο ? κλωναριδη ? john tiki ? αντζελα δημητριου ?

Αστο αυτο με το midi.Τρεχα πάρε μια μ13 η ρπ1000 και είσαι τζετ.Αν ξέρεις τι και πως με ενα καλο od(πχ boss od3) και ενα καλο ds(πχ hardwire valve distortion) συνηθως είσαι καλυμένος για το 90% των περιπτωσεων.Πάρε και ένα eq και έχεις και οτι slayerαδικο ξυσιμο θες η οτιδήποτε.Αυτα...

never compromise tone for features....

και έχεις και οτι slayerαδικο ξυσιμο θες η οτιδήποτε.Αυτα...

εγω ονειρευομαι το ηχο των iced earth.....

Αστο αυτο με το midi.Τρεχα πάρε μια μ13 η ρπ1000 και είσαι τζετ.Αν ξέρεις τι και πως με ενα καλο od(πχ boss od3) και ενα καλο ds(πχ hardwire valve distortion) συνηθως είσαι καλυμένος για το 90% των περιπτωσεων.Πάρε και ένα eq και έχεις και οτι slayerαδικο ξυσιμο θες η οτιδήποτε.Αυτα...

εννοεις δηλαδη να παρω την rp1000 και αν δεν μου αρεσουν τα τα distortion της τοτε να παρω πεταλακια distortion και να χρησιμοποιω μονο τα εφε της rp... ??? πχ. delay chorus κτλ. σωστα ? εχει ποιοτικα εφε η rp ?

Στο περιπου...Το καλο με το 1000αρη είναι οτι έχει stomploop οποτε μπορεις να κοτσάρεις στην αλυσιδα του οτι πετάλι θες.Δεν θα σου χρειαστει πιστευω.

Βρε και iced earth βγάζεις και οτι θες σαν παράδειγμα το έφερα...

εχω την TL SE και ειμαι πολυ ευχαριστημενος...επειδη γενικα χρησιμοποιω presets ομως θα ηθελα αντι για 4 που μ παρεχει η TL σε καθε bank να ειχα περισοοτερα..γιαυτο και αρχιζω και γλυκοκοιταζω τις m13 η rp1000...αποτι εχω καταλαβει και με τις 2 αυτες θα μπορω να εχω πολυ περισοοτερα preset χωρις να χρειαστει να αλλαξω bank..επομενως ποια θα με βοηθουσε καλυτερα ως αντικαταστατρια της TL??

κλεινω περισσοτερο προς την m13 μιας και δεν με ανδιαφερουν πολυ τα speaker/cab simulations...με την rp 1000 ποσα preset μπορω να εχω χωρις να αλλαξω bank και στο καθε preset μεχρι ποσα εφε μπορω να εχω ενεργοποιημενα...????

(στην μ13 μπορω να εχω μεχρι 4 εφε σε καθε preset ετσι αν με την rp1000 μπορω να εχω περισοοτερα βολευει καλυτερα..)

οπως ειπα και παραπανω ειμαι μεταξυ μ13 και rp1000 και η απορια ειναι η εξης...

μπορει να θεωρηθει καλυτερη η ποιοτητα του ηχου των εφε της μ13 σε σχεση με το rp1000

και ετσι να την προτιμησω και να θυσιασω το οτι δεν exei speaker simulations η δεν εχουν και μεγαλη διαφορα με αποτελεσμα να παω στην rp1000 που εχει προσομειωσεις και ετσι θα μπορω αν χρειαστει να παιξω και κατεθειαν σε κονσολα ενω με την m13 δεν θα μπορω???

τα drive δεν με ενδιαφερουν τοσο πολυ μιας και χρησιμοποιησω πεταλια στην λουπα της πεταλιερας...επομενως για ολα τα υπολοιπα τι προτεινετε???

Οτι καλύτερο εχω βρει για το καθένα.Ειναι με εντελως διαφορετικες κιθάρες αλλά μια γνωμη θα την έχετε.Για το rp,gsp στο thread του ignantios εχει πολλά.Τα υπολοιπα ακουστε τα απο κοντα.

http://www.youtube.com/watch?v=Z_Fc2p78tm4

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου