UnderGround Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2005 Τι θα σας παρεται για τα Χριστουγενα ; 8O Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2005 GERMINO CLUB 40 HEAD (guitar amp) 8) www.germinoamps.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ztelioz Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2005 Δυο μικρά καλώδια και 2 πακετάκια χορδές www.myspace.com/pogr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Chaostar Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2005 MMMΜΜ.....τι να μου παρω? Keyboards πηρα, rack πηρα....μαλλον dust covers θα μου παρω να μη μου σκονιζονται. Α και ισως παρω και κανα ζευγαρι παπουτσια....εξοπλισμο εχω super αλλα τα παπουτσια μου τρυπησανε :D :D Rockinger Teleplikter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2005 εγω μια tom anderson, μια suhr, αλλά τελικά θα συμβιβαστώ με 5-6 σετάκια χορδών και ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά που θέλω και δεν προλαβαίνω να κλείσω το μαγαζί να πάω να πάρω...... :lol: In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Steve Lado Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2005 Pc και Home Studio(Monitor ,καρτα ηχου,Μικροφωνο) ..... :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kourosava Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2005 Τ Ι Π Ο Τ Α......το περιττό...... Καινούργια πατάκια για το αμάξι. Αρωματικό (γιασεμί) για το αμάξι. Λάμπες Xeon για το αμάξι (για την μικρή και την μεγάλη σκάλα). Φίλτρο ελευθέρας για το αμάξι (K&N....κορυφή). MP3 player για το αμάξι (SONY). Μπρελόκ για τα κλειδιά του αμαξιού( Τζάμπα απο την Hyundai. Μου το χρωστάνε :lol: ). αυτά...... Α, και ενα ζευγάρι παντόφλες για να μην λερώνω τα καινούργια πατάκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kourosava Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2005 Ήθελα να αγοράσω το FENDER MARCUS MILLER J-BASS για τα χριστούγεννα αλλα θα το αφήσω για το Πάσχα που θα έρθει ο θείος απο την Αμέρικα και θα μου το φέρει απο εκεί :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2005 γεια χαρα .καλο μηνα σε ολους και καλες γιορτες με Υ Γ Ε Ι Α ! ως αναφορα εμενα , εκτος απο το ed-1 & bb2 marshall-ακια που περιμενω , σκεφτομαι για μια lakewood D-32...!!! :D βεβαια επειδη το μαγαζι που δουλευω εκλεισε για 2 εβδομαδες και εχω τον χρονο να πεταχτω το σαββατο μεχρι την πατρα , λεω να καθυστερησω την κιθαρα και να χτυπησω ενα boss ce-5 & κανα λουρακι δερματινο.... Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2005 Ένα σετ elixir για το sting ray, κoυραμπιέδες και λίγα μελομακάρονα! Έρχονται οι chili peppers το καλοκαίρι ευρώπη και αυτή την φορά έχω βλέψεις να δώ παραπάνω από 1 live, οπότε οικονομία! http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση