solega Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2010 james burton οπωσδηποτε για μενα..... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2010 O Superfunk ;D ;D ;D ;D Πάντως, εγώ δεν το γελάω καθόλου. ;) Ο Superfunk και το ΝΟΙΖ γενικότερα, έχει δημιουργήσει "ρεύμα" στην Ελλάδα σχετικά με τις Tele. Κι αυτό γιατί συνέβαλε στην απενοχοποίηση της "country-βλαχιάς" που συνόδευε την εικόνα μιας Tele στο μυαλό μας, επί χρόνια. Σκεφτείτε πόσοι έπαιζαν με tele πριν 2-3 χρόνια και δείτε πόσοι έχουν τώρα. Σχεδόν κάθε κιθαρίστας έχει και από μία ;) Στα Γιάννενα πχ, μέχρι πριν λίγα χρόνια ήξερα και τους 3 κιθαρίστες που έπαιζαν με Tele. Τώρα γίνεται χαμός! www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2010 Σκεφτείτε πόσοι έπαιζαν με tele πριν 2-3 χρόνια και δείτε πόσοι έχουν τώρα. Σχεδόν κάθε κιθαρίστας έχει και από μία ;) Αφού και 'γω το πρώτο πράγμα που έκανα φέτος ήταν να πάρω μία (του '75). ::) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2010 Πάντως, εγώ δεν το γελάω καθόλου. ;) Ο Superfunk και το ΝΟΙΖ γενικότερα, έχει δημιουργήσει "ρεύμα" στην Ελλάδα σχετικά με τις Tele. Ούτε εγώ γελάω...με έχει καταστρέψει οικονομικά... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2010 Ούτε εγώ γελάω...με έχει καταστρέψει οικονομικά... Σ' έκοψα εσένα, το φυσάς το χρήμα. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2010 Σ' έκοψα εσένα, το φυσάς το χρήμα. ...χρωστάω σε όλο το Ebay... ...και που είσαι Νέστωρα...θυμήσου τι έγραψες τι αγόρασες μέσα στο 2009...πές αλεύρι...η εφορία σε γυρεύει... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2010 ...χρωστάω σε όλο το Ebay... ...και που είσαι Νέστωρα...θυμήσου τι έγραψες τι αγόρασες μέσα στο 2009...πές αλεύρι...η εφορία σε γυρεύει... Μπαίνει και ο Παπακωνσταντίνου στο Noiz?. Mε τι προσωνύμιο?. Ντάξει ρε, η τέλε είναι στο '10, δεν έχω πρόβλημα. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2010 Ντάξει ρε, η τέλε είναι στο '10, δεν έχω πρόβλημα. Άμα έχεις πάρει απόδειξη...ντάξει.! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Peruvian Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2010 Ο Απόλυτος TELEMAN... είναι ο κύριος Greg Koch...(Δοκιμαστής της Fender...) και παραθέτω απο κάτω καποια δείγματα... YΓ: Καποιος είπε Kith Richards...Ο Φιλος Eιπε για παιχτες της Τele ... οχι απλα να γρατζουνανε τελε... My Site: jamesbasdanisofficial.ga Στιχόβολη: Στιχόβολη Official Website Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2010 Καποιος είπε Kith Richards...Ο Φιλος Eιπε για παιχτες της Τele ... οχι απλα να γρατζουνανε τελε... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση