bassqt Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2010 γεια σας παιδες θα ηθελα τις γνωμες σας για ενα καλο μπασσακι απο 400 εως 600 γιουρο.για all round ...με ενδιαφερει ιδιαιτερα η αισθηση αλλα και ο ηχος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2010 http://www.dv247.com/guitars/fender-standard-precision-bass-arctic-white-rosewood--59994 Καλορίζικο. ;D Τι, θέλεις και εναλλακτική ??? http://www.dv247.com/guitars/fender-standard-jazz-bass-brown-sunburst-rosewood--59999 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bassqt Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2010 καλη η προταση σου αλλα δν ξερω αν ειμαι ο μονος αλλα τα fender δν τα πολυ γουσταρω :)κατι απο αλλη εταιρια?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnsid Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2010 Εγω προτεινω αυτη την κουκλα http://www.thomann.de/gr/warwick_rockbass_corvette_classic_4.htm η αν δε σ'άρεσει ριξε μια ματια και σ' αυτο: http://www.thomann.de/gr/schecter_stiletto_custom_4_vampyre_red.htm Παντως καλο θα ηταν να κανεις μια βολτιτσα και να διαλεξεις αυτο που ακουγεται καλύτερα στο δικο σου αυτι!!! Keep true to the dreams of thy youth... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2010 Φίλτατε γιατί δεν κάνεις ένα search στο νόιζ? Το συγκεκριμένο θέμα (και σε αυτό το budget) έχει συζητηθεί αρκετές φορές... Δες τα λίγο και να έχεις κάποια απορία εδώ είμαστε... Όχι τπτ άλλο θα αρχίσουν όλοι να προτείνουν P bass, Jazz bass και εγώ Ibanez και στο τέλος θα πάρεις Cort κατά πάσα πιθανότητα!!! LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2010 bassqt: Πόσο καιρό παίζεις; Θα είναι το 1ο που έχεις; Έχεις δοκιμάσει ή ακούσει μέχρι τώρα κάτι ώστε να προσανατολίζεσαι κάπου; Για τι χρήση προορίζεται; Καμιά απλή ηχογράφηση στο σπίτι; Κάποιο γκρουπάκι που έχεις ήδη; Αν ναι τι ύφους; Ενισχυτή θα πάρεις με αυτό το πακέτο; Αφιέρωσε λίγο χρόνο να διαβάσεις και αυτό http://www.noiz.gr/index.php?topic=172001.0 και να ψάξεις και στο νοιζ, αλλά ακόμα καλύτερα να ψάξεις και στα μαγαζία :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JohnyOh Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2010 Ρίξε και στις αγγελίες μια ματιά.. ;) www.lowercut.com www.theroadmiles.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bassqt Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2010 bassqt: Πόσο καιρό παίζεις; Θα είναι το 1ο που έχεις; Έχεις δοκιμάσει ή ακούσει μέχρι τώρα κάτι ώστε να προσανατολίζεσαι κάπου; Για τι χρήση προορίζεται; Καμιά απλή ηχογράφηση στο σπίτι; Κάποιο γκρουπάκι που έχεις ήδη; Αν ναι τι ύφους; Ενισχυτή θα πάρεις με αυτό το πακέτο; Αφιέρωσε λίγο χρόνο να διαβάσεις και αυτό http://www.noiz.gr/index.php?topic=172001.0 και να ψάξεις και στο νοιζ, αλλά ακόμα καλύτερα να ψάξεις και στα μαγαζία :) παιζω φιλε μου γυρω στα 2.5 χρονια και θα ειναι το 2ο .. εχω δοκιμασει fender και δν με ξετρελαναν αρα προσανατολιζομαι για κατι αλλο .. παιδια ειμαι νεος στο φορουμ και δν εχω ενκλιματιστει...το price range ειναι 400-600 γτ πιο πολυ για ηχογραφησεις στο σπτιτι και για προβες με γκρουπ το χρειαζομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2010 Βλάσφημε… δεν σου αρέσουν τα Fender, φωτιά θα πέσει να σε κάψει… Αστειεύομαι. Σοβαρά τώρα, ο καθένας μας θα σου πει το μακρύ και το κοντό του. Υπάρχουν και πολλά σχετικά θέματα στο noiz που έχουν αναλύσει επί μακρών το θέμα. Αν κατάλαβα καλά το μπασάκι θα το πάρεις από Ελλάδα, οπότε κάνε μια βόλτα στα μαγαζιά και άκου μερικά. Η ταπεινή προσωπική μου άποψη είναι Ibanez γιατί όσα είχα στο παρελθόν έκαναν πάντα την δουλειά τους με το παραπάνω. Τα θεωρώ «έντιμα» όργανα που δίνουν περισσότερα απ’ όσο αξίζουν. Πάντως πιάσε μερικά όργανα στο χέρι για να δεις πως κάθονται επάνω σου και κυρίως για να δεις αν σου κάνει το μπράτσο- ιδιαίτερα αν πας για κανένα πεντάχορδο. Ελπίζω να μην παρεξήγησες το χιούμορ μου, αλλά τι να κάνω είμαι ψυχάκιας με τα Fender- μάλλον φταίνε τα γεράματα… all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bassqt Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2010 Βλάσφημε… δεν σου αρέσουν τα Fender, φωτιά θα πέσει να σε κάψει… Αστειεύομαι. Σοβαρά τώρα, ο καθένας μας θα σου πει το μακρύ και το κοντό του. Υπάρχουν και πολλά σχετικά θέματα στο noiz που έχουν αναλύσει επί μακρών το θέμα. Αν κατάλαβα καλά το μπασάκι θα το πάρεις από Ελλάδα, οπότε κάνε μια βόλτα στα μαγαζιά και άκου μερικά. Η ταπεινή προσωπική μου άποψη είναι Ibanez γιατί όσα είχα στο παρελθόν έκαναν πάντα την δουλειά τους με το παραπάνω. Τα θεωρώ «έντιμα» όργανα που δίνουν περισσότερα απ’ όσο αξίζουν. Πάντως πιάσε μερικά όργανα στο χέρι για να δεις πως κάθονται επάνω σου και κυρίως για να δεις αν σου κάνει το μπράτσο- ιδιαίτερα αν πας για κανένα πεντάχορδο. Ελπίζω να μην παρεξήγησες το χιούμορ μου, αλλά τι να κάνω είμαι ψυχάκιας με τα Fender- μάλλον φταίνε τα γεράματα… +1 :) αυτο θα κανω μολις βρω ευκαιρια .. απλα ηθελα να ακουσω γνωμες πριν παω..πιο πολυ για ibanez/cort/schechter (αν βρω) με κοβω ;)οσο για τα fender μπορει να εχεις και δικιο ισως το επομενο οταν θα εχω ωριμασει μπασσιστικα :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση