Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα επικοινωνίας με Playback Europe

greg570

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα αργότερα...

Και ναι,μετά από ενάμιση μήνα,μου ήρθε το πακέτο με την θήκη.

Αν δηλαδή είχα αγοράσει θήκη και δεν είχα βρει από εναν φίλο μου που δεν την χρειαζόταν,θα μου δίναν πίσω τα 10-15-20-δε ξερω και γω πόσα ευρώ?

Δε μπορούσαν να στείλουν ενα μαιλ να μου πουν "θα στην στειλουμε όποτε έχουμε"?

Τι σκατά γίνεται με αυτούς τους Γάλλους πια.

Εγώ δε πρόκειται πάντως να ξαναπάρω απο κει,και δε θα το συνιστούσα ουτε σε σας.

/angry mode off :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπερβολες....

Κοιταξες καθολου σε αλλες αγορες απο αλλους χρηστες τι γινεται?Να λες ευχαριστω που δεν ηρθαν σπασμενα. :P

Σε περιπτωσεις ο γαλλος εχει κ καλες τιμουλες οποτε δεν πτοουμαστε καθολου.

Φυσικά κοίταξα πριν αγοράσω.Αλλά όλοι λέγαν καλά πράγματα ότι μιλούσαν τηλεφωνο κλπ,πριν 1-2 χρόνια βέβαια βρήκα ποστς.Εγώ έπαιρνα τηλέφωνο και μου λεγε ορεβουαρ,και τα email αμφιβάλλω αν τα κοιτούσαν.Ρωτούσα για το tracking number και μου στειλαν άσχετο μαιλ καμιά βδομάδα αφού είχε φτασει.

Αλλες αγορες απο χρηστες που αγορασαν απο αλλου κ ειχαν προβληματα.Παντου υπαρχει προβλημα και "ασυνεννοησια" οχι μονο στον γαλλο.Αν εισαι εσυ ο τυχερος ή ο γειτονας ή ενας αγνωστος αυτο καθε φορα παιζει.

Να λες παλι καλα που εχουμε κ το εξωτερικο να μας διευκολύνει πολλες φορες και να δουμε ποσο ακομα θα γινεται αυτο συμφωνα με τις νεες οικονομικες εξελιξεις.Παμε για τριτοκοσμικη χωρα και στα χαρτια πλεον.Εκει να δεις τι ορεβουαρ στη μαπα θα τρωμε.....

Προσπαθω να δικαιολογησω τις αγορες εξωτερικου ως το καλυτερο που εχουμε να κανουμε.Ας μην απορριπτουμε τις ευκαιριες ετσι απλα.Εκτος αν συμβει κατι μεγαλο κ δυσαρεστο και δεν βρουμε ανταποκριση στην εξυπηρετηση μας.(Βλεπε προσφατα θεματα με προβληματα κατα τις μεταφορα δεματος ή το πακεταρισμα).

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου