Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για κιθάρες Heritage (les paul style)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προτου καταληξεις ριξε και μια ματια στις set neck της Carvin. Θα γλυτωσεις και πολλα λεφτα και θα παρεις εργοστασιακο σου οργανο με δικες σου επιλογες

Recording is God's way of tellin you that you suck

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν έχεις τα χρήματα πάρε τη VOS. Πολύ απλά. Καλές και οι heritage και οι tokai και σίγουρα μεγάλο value for money, αλλά εγώ αν είχα τόσα φράγκα, ε, το original θα'παιρνα!  :D

Nαι αλλά εννοείται πως πρέπει να τη δοκιμάσει προηγουμένως, πόσο μάλλον αν είναι να δώσει τόσα χρήματα... προσωπικά με τόσα που άκουγα είχα πολύ υψηλές απαιτήσεις, και μετά έπαιξα με δυο, εκ των οποίων η μια μου άρεσε (ήταν '58) και η άλλη, μια 59ρα, όχι. Το οξύμωρο είναι πως εκείνες τις μέρες είχαν περάσει από τα χέρια μου δυο-τρεις Standard του 2009, και ήταν όλες τους πάρα πολύ καλές - να μη σας πω δλδ ότι θα τις προτιμούσα από τις VOS. Γούστα...

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

μόλις πρόσεξα ότι πριν 4 χρόνια είχα ανοίξει σχεδόν το ίδιο θέμα!  :-X ...και το αστείο είναι ότι από τότε έχω αγοράσει τουλάχιστον άλλες 4 κιθάρες αλλά καμία τους δεν ήταν les paul!!!!

(η μόνη διαφορά είναι ότι τώρα όσον αφορά τις gibson είμαι πιο συγκεκριμένος...αναφέρθηκα μόνο σε vos....)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου